Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jennifer Lopez Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jennifer Lopez on kuuluisa amerikkalainen pop-tähti ja näyttelijä. Lopez saattaa olla vielä naapurin-Jenni, mutta hänen 260 miljoonan euron omaisuus todistaa, että hän osaa saada asioita aikaan. Hän on lahjakas laulaja, lauluntekijä ja tanssija. Voisi luulla että tämä lista riittäisi, mutta J Lo on myös lahjakas muotisuunnittelija, kirjailija, näyttelijä ja tuottaja.

Hän nousi kuuluisuuteen ensimmäisen kerran 17-vuotiaana näyttelijänä elokuvassa My Little Girl vuonna 1986. Sen jälkeen hän on näytellyt monessa elokuvassa kuten vuoden 1998 Out of Sightissa, jossa hän näytteli George Clooneyn kanssa. Hän näytteli myös elokuvassa Selena vuonna 1997, ja häntä ylistettiin hänen roolistaan murhattuna laulaja Selena Quintanilla-Pérezinä. Vuonna 2001 hän oli naispääosassa The Wedding Plannerissä, jossa hänen roolihahmonsa rakastui sulhaseen, Matthew McConaugheyhin. Vuonna 2002 hän näytteli romanttisessa komediassa Maid in Manhattan, joka tuotti yli 130 miljoonaa euroa maailmanlaajuisesti.

Lopezin musiikkiura alkoi vuonna 1999, kun hän julkaisi ensimmäisen albuminsa, On the 6. Hänen toinen albuminsa, J.Lo, julkaistiin The Wedding Plannerin yhteydessä, ja se meni heti listojen kärkeen. Lopez oli ensimmäinen nainen, joka on julkaissut sekä top-listan ykkösalbumi että elokuvan samalla viikolla. Hänen musiikkiuransa on kasvanut sen jälkeen jatkuvasti. Häntä pidetään tärkeimpänä latinalaisamerikkalaisena esiintyjänä Amerikassa, ja hän on myös korkeapalkkaisin latinalaisamerikkalainen näyttelijä koskaan.

Jenniferin kaltaisella lahjakkaalla naisella on tietysti valtava fanijoukko. Hänen Instagram-tilillään on yli 48 miljoonaa seuraajaa, ja hän lähettää jatkuvasti faneilleen kuvia itsestään, lapsistaan Maxista ja Emmestä, kiertueiltaan ja uusimmista muoti-designeista. Hän on myös aktiivinen YouTubessa, jossa voi katsoa hänen esittämiä kappaleita ja tanssikoreografioita.

Vuonna 1998 Lopez perusti oman vaateyhtiönsä nimeltä Sweetface Fashion Company. Yhtiö tuottaa J-Lo -vaatemallistoa, joka on suunnattu nuorille naisille ja supertähteydestä haaveileville. Vaatemerkki myy kaikkea aurinkolaseista, uima-asuista ja asusteista parfyymeihin.

Hänen ensimmäinen parfyyminsä, J-Lo Glow, julkaistiin vuonna 2002. J-Lo tunnetaan hänen kurveistaan, ja päätti tehdä tuoksun pullosta myös feminiinisen muodokkaan. Glow oli erittäin menestyksekäs ja siitä on julkaistu muita versioita kuten Glow after Dark (2006), Blue Gown (2010), Eau de Glow (2012) ja Wild Glow (2014).

Julkaistiin

Deseo (2008) on hiomattoman timantin muotoinen. Sen tuoksut ovat peräisin Jenniferin omasta puutarhasta Floridassa. Parfyymi on erittäin henkilökohtainen Lopezille, joka oli tiiviisti mukana sen kehittämisessä.

Glown 10-vuotis juhlan kunniaksi julkaistiin uusi versio alkuperäisestä nimeltään Glowing (2012). Se on jatkumo alkuperäisestä Glowsta, ja siinä on mandariinin, kukkien ja puhtaan puun sävyjä. Vertaillessaan näitä kahta tuoksua Lopez sanoi Glowingista, että ”Se on enemmän New York-mainen, se on tummempi ja seksikkäämpi”.

Jennifer Lopez tai J-Lo on luonut yli 30 parfyymiä. Still (2003) on erittäin puhdas, sensuelli ja feminiininen tuoksu. Love and Glamour (2010) sopii naiselle hienossa iltapuvussa. My Glow julkaistiin, kun Jenniferistä tuli äiti. JLove (2013) on saanut inspiraationsa rakastumisen tunteesta.
Näytä Lisää