Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jesus del Pozo Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jesus Del Pozo (1946-2011) oli espanjalainen muotisuunnittelija, joka avasi ensimmäisen kauppansa Madridissa vuonna 1974. Ensimmäisen muutaman vuoden ajan Jesus Del Pozo suunnitteli vaatteita miehille, mutta vuonna 1980 hän huomasi olevansa parempi naisten vaatteiden suunnittelussa. Jesus voitti tunnetun Golden Needlen ”Best Internation Collection” -palkinnon vuonna 1981 alle vuosi naistenvaatekokoelmansa julkaisun jälkeen.

Hän on saanut inspiraationsa aina menneisyydestä, jota hän on yhdistellyt onnistuneesti omaan ainutlaatuiseen visioonsa. Vuonna 2010 hän sanoi ”Rakastan naisia, ja haluan olla myönteinen. En halua, että kaikki ovat samanlaisia. On tärkeää, että jokainen ihminen tuo esille jotain omasta persoonastaan, joten yritän luoda joustavaa ja mukautuvaa muotia.

Jesus Del Pozo oli erittäin menestyksekäs kotimaassaan, jossa hänen designejaan käyttivät mm. Seville Universal Exhbitionin henkilökunta vuonna 1992. Hän on suunnitellut asuja myös teatteriin, balettiin ja elokuvaoopperoihin.

Jesus Del Pozo on ollut muotialalla 4 vuosikymmenen ajan ja hänen yhtiötään pidetään yhtenä arvostetuimpana espanjalaisena muotitalona kansallisella tasolla. Yhtiö alkoi menestyä maailmanlaajuisesti vasta Del Pozon kuoltua vuonna 2011. Vuonna 2012 merkin osti Perfumes & Diseño SA, joka palkkasi Hosep Fontin johtamaan merkin uudelleensyntymää, ja brändi nimettiin uudelleen Delpozoksi. Nykyään Delpozon luomuksia on mm. New York Fashion Weekillä, London Fashion Weekillä ja monissa muissa tunnetuissa muotitapahtumissa ympäri maailmaa.

Jesus Del Pozo on voittanut kolme palkintoa parfyymeistään. Vuonna 2004 hän sai Best Men´s Fragrance of the Yeat GQ-miestenlehdeltä aromaattisen hedelmäisestä Quasar-tuoksustaan. Vuonna 2006 hän voitti Best Perfume Design -palkinnon Cosmopolitan-lehdeltä J. del Pozo In Black -tuoksusta. Viimeisin palkinto, Best Perfume Design, tuli myös Cosmopolitan-lehdeltä vuonna 2008 tuoksusta J. del Pozo In White.

Jesus Polzo julkaisin ensimmäisen tuoksunsa vuonna 1992. Hänen ensimmäinen tuoksunsa oli nimeltään Duende For Women (1992), ja se on kukkaistuoksu, jossa on melonin, jasmiinin ja santelipuun nuotteja. Myöhemmin julkaistiin lisää tuoksuja, kuten Halloween (1997), josta hän voitti Glamour Magazinen Best Women´s Fragrance of the Year -palkinnon.

Halloween on tarkoitettu mystiselle naiselle ja viettelijälle. Siinä on vietteleviä vaniljan, santelipuun ja tuberoosan nuotteja.
Näytä Lisää