Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jimmy Choo Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jimmy Choo syntyi suoraan keskelle kenkien maailmaa. Hän on saanut maineen koko 1900-luvun loppupuolen menestyksekkäimpänä naisten kenkäsuunnittelijana, muoti-ikonina ja tuoksuguruna. Choo syntyi Penangissa, Malesiassa. Hän opiskeli Cordwainer´s

s Technical College -koulussa. Jo 11-vuotiaana hän suunnitteli ensimmäisen kenkänsä naisille, ja hänestä tuli pian julkkisten muotisuunnittelun pioneeri. Jimmy Choon sukunimi on oikeasti Jimmy Chow, mutta hänen syntymätodistuksessaan on virhe, ja nimi jäi käyttöön. Nykyään Jimmy Choon nimi tunnetaan ympäri maailmaa.

Jimmy Choo tuli muodin ja hajuvesien maailmaan suhteellisen myöhäisessä vaiheessa. Hän perusti yhtiönsä Lontoon Eastendiin 1990-luvun alkupuolella. Brändillä on sekä miesten että naisten tuotteita. Jimmy haluaa asiakkailleen itsevarmaa tyylikkyyttä – hänen designiensa tarkoitus on saada niiden käyttäjä parhaimmilleen. Jimmy Choo -merkkiä oli perustamassa 3 ihmistä vuonna 1996 – Herra Choo, Sandra Choi ja Tamara Mellon OBE.

Merkin seksikäs leikkaus ja muodikkaat designit yhdistettynä italialaiseen käsityötaitoon iski vaatetietoisten asiakkaiden sydämiin, ja jo ensimmäinen mallisto menestyi hyvin. Tavoitteena oli luoda maailmanlaajuinen luksustuotemerkki. Jimmy Choo sai paljon investointeja yhtiön ulkopuolelta ja merkki alkoi laajentaa valikoimaansa, myyntikanaviaan ja maantieteellistä toiminta-aluettaan. Jimmy Choo oli yksi ensimmäisistä naisten kengistä ja käsilaukuista, joiden mainostaminen tapahtui tehokkaimmin julkkistapahtumien punaisella matolla. Nykyään Jimy Choota käyttävät tyyli-ikonit kuuluisuuksista kuninkaallisiin, muusikoihin ja valtioiden johtajiin.

Vähittäismyynnin kehittäminen on ollut tärkeä osa yhtiön kehittämistä, ja vuonna 2011 Jimmy Choo julkaisi ensimmäisen naisten tuoksunsa, nimeltään Jimmy Choo. Se on klassisen makea ja yksinkertainen tuoksu, joka on samaan aikaan sekä feminiininen että voimakas ja aistikas. Hajuveden kauniin pullon suunnitteli Tamara Mellon saatuaan inspiraation Muranon laseista. Tamara käytti paljon aikaa ja vaivaa pullon suunnittelemiseen, ja tuloksena on vaikuttava elementti mille tahansa yöpöydälle. Jimmy Choon muita suosittuja naisten tuoksuja ovat ylellisen balsaminen Jimmy Choo Parfym (2012), eksoottisen hedelmäinen Jimmy Choo Exotic (2013), lumoavan kukkainen Flash (2013) ja makea sitruksinen Stars (2014).
Näytä Lisää