Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Jo Malone Hajuvesi & Naisten tuoksut

Jo Malone Londonin perusti entinen kukkakauppias ja tuoksuosaaja Jo Malone. Brändiä kuvataan usein brittiläisen sivistyksen esikuvana. Sen tuoksuyhdistelmät ovat yksinkertaisia mutta efektiivisiä, ja niissä on yleensä vain muutama laadukas korkealaatuinen tuoksu. Perustamisensa jälkeen yhtiö on saavuttanut kansainvälisen maineen tyylikkäiden ja ajattomien parfyymien, ihonhoitotuotteiden ja kodin tarvikkeiden valmistajana.

Jo Malon kokeili parfyymöintiä ensimmäisen kerran kukkakauppiaana Lontoossa, kun hän kehitti tuoksukylpyöljyn lahjaksi asiakkailleen. Kylpyöljy menestyi niin hyvin, että hän päätti avata itsensä nimisen kaupan Lontoon Knightsbridgeen. Jo Malone saa inspiraationsa luonnollisista tuoksuista, ja hänellä on poikkeuksellisen hyvä hajuaisti. Liiketoimintataidoillaan hän onnistui kasvattamaan hajuvesimyyntiään ja avasi lippulaivakaupan Sloane Streetille vuonna 1999. Samana vuonna brändin osti kauneusalan jätti Estee Lauder. Jo pysyi yhtiössä luovan johtajan roolissa, ja seuraavien vuosien aikana hänestä tuli tärkeä henkilö kansainvälisen parfyymialan etulinjassa. Vuonna 2008 hänelle annettiin kunnianimi ”Member of the Most Excellent Order of the British Empire (MBE) hänen saavutuksistaan brittiläisellä parfyymialalla. Malone jätti työpaikkansa Jo Malone Londonissa vakavan sairauden takia vuonna 2006. Hän on kuitenkin hiljattain palannut alalle uudella merkillään Jo Loves, joka julkaistiin vuonna 2011.

Jo Malone -tuoksut valmistetaan laadukkaista ainesosista ja mukana on useita tunnettuja parfymöörejä ja taiteilijoita kuten Christine Nagel (luonut tuoksuja Hermèsille, Cartierille, Diorille, Armanille, Dolce & Gabbanalle), Pierre Negrinille (kehittänyt parfyymejä Amouagelle, Calvin Kleinille, Donna Karanille, Ermengildo Zegnalle, Guessille ja Ralph Laurenille).

Jo Malonen unisex-tuoksut tunnetaan laadustaan ja yksinkertaisuudestaan. Niiden tavoitteena on tarjota jokaiselle yksilölle jotakin. Merkin valikoimassa on sitrusta, kukkaistuoksuja, hedelmäisiä, mausteisia ja puisia yhdistelmiä. Yleisiä nuotteja ovat meripihka, oud ja patsuli. Suosittuja Jo Malone London -tuoksuja ovat mm. Nutmeg & Ginger (1990), Lime Basil & Mandarin (1999), 154 Cologne (2001), Orange Blossom (2003), Pomengranate Noir (2005)m Blackberry & Bay (2012), Peony & Blush Suede (2013) ja Wood Sage & Sea Salt (2014).

Tuoksujen puhtaat nuotit mahdollistavat niiden sekoittamisen ja täysin yksilöllisten uusien tuoksujen luomisen. Jo Malone London kehitti termin ”Fragrance Combining” (tuoksujen yhdisteleminen” kuvaamaan tuoksujen käyttämistä päällekkäin ja räätälöimistä jokaisen henkilökohtaiseen makuun. Jo Malonen hajuvedet myydään 30ml ja 100ml -pulloissa, ja ne ovat brändin ominaisvärin kerman sävyisiä.
Näytä Lisää