Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

John Richmond Hajuvesi & Naisten tuoksut

John Richmond on kuuluisa brittiläinen muotimerkki, jonka perusti suunnittelija John Richmond vuonna 1984. Vaikka suunnittelija syntyi Manchesterissa, hän muutti Lontooseen ja myöhemmin Milanoon, jossa hän kävi koulutuksensa loppuun. Hän teki töitä muutamalle tunnetulle merkille kuten Fiorucci ja Armani, minkä jälkeen hän julkaisi ensimmäisen oman kokoelmansa 80-luvulla. Vuonna 1995 merkki palkkasi Saverio Moschillon kehittämään uusia mallistoja, mikä johti koko John Richmondin brändin menestykseen. Merkki avasi pian lippulaivakaupat Lontoossa ja Italiassa.

John Richmond suunnittelee vaatteita, asusteita ja tuoksuja miehille ja naisille. Merkin tyyli on transgressiivinen ja street-wear-vaikutteinen. Sen ominaispiirteitä ovat koristellut esineet ja raidat. John Richmondin tunnetuimmat muotikokoelmat ovat John Richmond X ja John Richmond Denim. Myös monet julkkikset kuten George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian, Kate Moss ja Madonna pitävät merkin tuotteista.

John Richmond kehittää myös parfyymejä. Merkin ensimmäinen hajuvesi julkaistiin vuonna 2009 nimellä John Richmond Eau de Parfum. Se on hedelmäinen naisten tuoksu, jossa on pääsiäisliljaa, santelipuuta ja vaaleanpunaista greippiä. Toinen tuoksu on esimerkiksi Viva Rock John Richmond (2011), jossa on kaktusta, jasmiinia, iiristä ja myskiä. Yksi brändin uusimmista luomuksista on Richmond X Woman (2014), joka on innovatiivisessa ja viettelevän näköisessä lilassa pullossa.
Näytä Lisää