Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kappa Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kappa on italialainen urheiluvaatemerkki, joka on kansainvälisesti tunnettu asemastaan monien jalkapallojoukkueiden, sarjojen ja urheilulajien sponsorina. Brändi perustettiin alun perin Italiassa vuonna 1916. Vuonna 1951 yhtiön johtaja, David Vitale, hyväksyi Maglifico Calzifico Torinese -yhtiön yhdistämisen Manifattura Tessuti Maglierie -yhtiön kanssa. Brändi yhdisti teknisen osaamisen intohimoonsa urheiluvaatteisiin, ja merkki tunnetaan nykyään tuotteidensa laadukkuudesta ja kestävyydestä.

Kappa sai paljon vaikutteita 60-luvun lopun urheiluvaatetrendeistä. Vuonna 1969 merkki julkaisi kuuluisan Omini-logon, joka symboloi tasa-arvoa.

Kappa kehitti uudenlaisen liikkuvuutta helpottavan tekstiilin jalkapalloa varten, ja Italian maajoukkue pääsi kokeilemaan sitä ensimmäisenä. Brändi sponsoroi myös olympialaisia vuonna 1984 sekä monia tunnettuja amerikkalaisia maratoneja.

Kappa on laajentanut toimintaansa kauneustuotteisiin, parfyymeihin ja deodorantteihin. Parfyymisarja on luotu yhteistyössä HOSC:n kanssa. Kappan suosituimpia naisten tuoksuja ovat mm. raikas ja rohkea Acqua Woman (2010), jossa on sitrusta ja mimosaa; sitruksinen ja vihreä Viola Woman (2011), jossa on mandariinia, galbanumia, vihreitä lehtiä ja jasmiinia; puinen ja hienovarainen Rosa (2010), jossa on hedelmäisiä nuotteja; kukkainen ja kevyt Perla (2010) ja energiantäyteinen Moda (2010), jossa on mandariinia, ruusua ja vaniljaa.
Näytä Lisää