Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Karl Lagerfeld Hajuvesi & Naisten tuoksut

Karl Lagerfeld on arvoituksellinen saksalaissyntyinen muotisuunnittelija, joka tunnetaan hänen Chanelille, Fendille, Chloélle ja monille muille merkeille suunnittelemistaan mallistoista. Vaikka saksalainen design ja tuuli ovat lähellä hänen sydäntään, hän puhuu lähinnä ranskaa ja on asunut maaseudulla suurimman osan elämästään. Lagerfeld tuli kuuluisaksi, kun hän suunnitteli Jean Patoulle. Sen jälkeen hän on luonut couturea ja mallistoja kaikenlaisille brändeille

Toisin kuin monet tunnetut suunnittelijat, Lagerfeld ei ole pysynyt yhdessä muotitalossa vuodesta toiseen, ei edes omassa muotitalossaan. Sen sijaan hän vaikuttaa pitävän enemmän erilaisten asioiden kokeilemisesta. Hän on luonut couturea, ready-to-wear -vaatteita ja jopa mallistoja vaateketjuille kuten Chloé, Fendi, Diesel, H&M ja Offerfors. Lisäksi hän on tehnyt näytelmiä ja oopperoita.

Hänet tunnetaan työaddiktina, ja hän suunnittelee yleensä noin 15 kokoelmaa vuodessa, jos mukaan ei lasketa mittatilauksia, näyttelyitä ja koristelutöitä sekä asusteita kuten rannekelloja, aurinkolaseja ja laukkuja. Hän on luonut myös sisustuksia ja arkkitehtuurillisia suunnitelmia maailman eksklusiivisimmille hotelleille. Lagerfeld on tehny tehnyt myös itsestään taideteoksen. Hänellä on aina päällään uniformu, joka koostuu tummasta puvusta, jonka kaulus on pystyssä, valkoisista hiuksista, aurinkolaseista ja mustista hanskoista. On erittäin harvinaista nähdä hänet ilman näitä varusteita , ja hänen ulkonäöstään ja tyylistään on tullut osa hänen brändiään.

Lagerfeldin tuoksuja on myyty 70-luvun lopulta asti, mutta ensimmäinen naisten tuoksu kehitettiin vasta vuonna 1994. Sun Moon Stars on itämainen tuoksu, jossa on bergamottia, ananasta ja persikkaa ja jasmiinin, pääsiäisliljan, neilikan ja iiriksen sävyinen sydäntuoksu joka lepää eri puiden, myskin ja vaniljan tuoksuisella pohjalla. Se on sekoitus elegantteja ja mystisiä itämaisia kukkaissävyjä makean ja feminiinisen tunnelman kanssa. Hauskasti nimetty Karleidoscope (2011) yhdistelee klassisia kukkien tuoksuja modernimpien puuterimaisten tuoksujen kanssa.
Näytä Lisää