Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Katy Perry Hajuvesi & Naisten tuoksut

Katheryn Elizabeth Hudson (tunnetaan paremmin nimellä Katy Perry), syntyi USA:n Santa Barbarassa vuonna 1984. Hänen vanhempansa ovat helluntailaisia pastoreita, ja Katy kasvoi matkustaen ympäri maata vanhempiensa kirkon kanssa. Kirkon kautta Katy löysi myös rakkautensa musiikkia kohtaan. Katy alkoi laulaa gospelia, sillä se oli ainut musiikkityyli, jonka hänen vanhempansa hyväksyivät.

Esiinnyttyään kirkossa 9 vuotiaasta 17 vuotiaaksi asti Katy aloitti musiikkiuran ja muutti Los Angelesiin. Hän teki pian levysopimuksen Red Hill Recordsin kanssa ja julkaisi ensimmäisen albuminsa, nimeltään Katy Hudson, vuonna 2011. Albumi oli gospel-musiikkia, eikä sitä myyty kovin monta kappaletta, ja levy-yhtiö lopetti yhteistyön Katyn kanssa.

Sen jälkeen 2 eri levy-yhtiötä ottivat ja jättivät Katyn, kunnes hän teki viimein läpimurron Capitol Recordsilla vuonna 2007. Hän julkaisi ensimmäiset singlensä I Kissed a Girl ja Hot n Cold samana vuonna. Hänen tarttuvat purkkapoppikappaleensa tekivät hänestä tähden alta aikayksikön.

Maailman ympäri matkustaminen ei ole helppoa, eikä etenkään silloin, jos rakastaa kissojaan niin kuin Katy! Katy rakastaa kissoja julkisesti enemmän kuin mitään muuta. Kissarakkaus on myös syy hänen ensimmäisen parfyymin nimen ja pullon designin takana. Katyn ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Katy Perry Pur, ja se julkaistiin vuonna 2010. Sen jälkeen julkaistiin toinen tuoksu, Meow (2011). Sen jälkeen julkaistiin koko sarjan eniten myyty tuoksu, Killer Queen. Inspiraatio tuoksun tekemiseen tuli Queenin samannimiseltä kappaleelta. Katy on uskollinen Queen-fani. Killer Queenistä on tehty muutamia versioita kuten kukkainen Oh So Sheer (2014), kermainen ja raikas Royal Revolution (2014) ja puuterinen ja herkkä Spring Rein (2015). Katy Perryn Killer Queen -parfyymin eri versioiden pullot ovat samanlaisia timantin muotoisia mutta eri värisiä.
Näytä Lisää