Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kenneth Cole Hajuvesi & Naisten tuoksut

Amerikkalainen muotisuunnittelija Kenneth Cole aloitti uransa myymällä kenkiä perheensä yhtiössä, mutta hän halusi luoda jotain itsellensä. Hän jätti perheyhtiön vuonna 1982 ja aloitti oman yrityksensä. Hän suunnitteli kenkämalliston, jonka hän esitteli näyttelyssä New Yorkissa. Mutta se ei tapahtunut helposti, sillä melkein kaikki hänen rahansa kuluivat kenkien valmistamiseen eri tehtaissa Euroopassa. Ensimmäinen Kenneth Cole Shoes –kokoelma oli erittäin menestyksekäs, ja yhtiön menestys ei ole heikentynyt ajan kansa. Kengät ovat yhä tärkein osa brändin mallistoja, mutta valikoimaa on laajennettu myös vapaa-ajan sekä juhla- ja työvaatteisiin. Merkillä on melkein 100 kauppaa ympäri maailmaa ja Kenneth on yhä yhtiön johtaja. Hän suunnittelee suurimman oan tuotteista ja tekee suurimman osan liiketoimintapäätöksistä.

Designiensa lisäksi Kenneth tunnetaan myös hänen hyväntekeväisyystyöstään. Hän oli ensimmäinen muotialan ihminen, joka puhui avoimesti AIDS:ista 80-luvun puolivälissä, jolloin aihe oli vielä täysi tabu mediassa. Hän lahjoittaa yhä nykyäänkin rahaa AIDS-kampanjoihin. Hän on myös ajanut turkisten käytön lopettamista vaatteissa.

Kenneth Colen ensimmäinen parfyymi julkaistiin vuonna 2002 nimellä Kenneth Cole for Women. Se on itämainen tuoksu, jossa on marjoja, hedelmiä ja pieniä määriä mausteita ainutlaatuisessa monikerroksisessa pullossa. Merkki on julkaissut myöhemmin tuoksuja kuten hedelmäisen melonin, mandariinin, greipin ja omenan sävyisen Kenneth Cole Reaction for Her –tuoksun sekä merkin vuosijuhlan kunniaksi julkaistun Black for Women -tuoksun (2014)
Näytä Lisää