Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kent Cosmetics Limited Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kent Cosmetics on kehittänyt laadukkaita kauneustuotteita jo 30 vuoden ajan. Yhtiö perustettiin 1980-luvulla, ja se on julkaissut monia Eau de Parfmueja, Eau de Toiletteja, vartalosuihkeita ja kylpytuotteita. Yhtiön päätoimisto on Kentin seudun sydämessä kauniilla maaseudulla, joka tunnetaan Etelä-Englannissa myös nimellä Apple Blossom trail.

Yhtiön myydyin tuotesarja on Apple Blossom -sarja, joka tunnettiin aiemmin nimellä Helena Rubinstein Apple Blossom. Kent Cosmetics Ltd ostin sarjan vuonna 1988, ja se on ollut uuden omistajansa eniten myyty tuotesarja siitä lähtien.

Apple Blossom Perfume on monien naisten suosikki. Siinä on kielon, omenan kukan ja hienovaraisen syreenin nuotteja, jotka sopivat hyvin yhteen sen sydäntuoksun kanssa, jossa on anista, ruusua, jasmiinia, vesililjaa ja ylang-kukkaa. Parfyymin santelipuinen ja myskinen pohjatuoksu on täydellinen loppuosa tälle kauniin viattomalle kukkaissävelmälle, joka sopii hyvin sekä nuorille että vähemmän nuorille naisille. Tuoksu on saatavilla Eau de Toilettena, Eau de Parfymina sekä vartalosuihkeena että saippuana, joita yhdistelemällä saat tuoksun kestämään varmasti vahvana koko päivän.
Näytä Lisää