Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kenzo Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kenzon perusti Takada Kenzo vuonna 1970. Hän on japanilainen suunnittelija, joka muutti Pariisiin vuonna 1964. Hän oli yksi ensimmäisistä miesoppilaista opiskelemassa Bunka Fashion Collegessa Tokiossa. Kokemuksen jälkeen hän halusi tehdä muutoksen muotimaailmaan omalla kädenjäljellään, ja hän julkaisi ensimmäisen vaatemallistonsa pian muutettuaan Pariisiin. Hänen vaatevalikoimansa oli vain naisille, mutta vuonna 1983 hän laajensi sitä myös miehille. Ja vuonna 1987 hän kehitti sekä lasten malliston että kodinsisustusmalliston. Kenzo on aina yrittänyt tehdä maailmasta monikulttuurisemman, värikkäämmän ja kauniin, ja hän on hänen eloisa ja ehtymätön inspiraation lähteensä.

Vaikka Kenzon omistaa nykyään ranskalainen kansainvälinen luksustuoteyhtiö LVMH (Louis Vuitton, Moët, Hennessy), mutta Kenzoa pidetään silti omana itsenäisenä brändinään suunnittelijoidensa Humberto Leon ja Carol Limin ansiosta. He ovat uskollisia Kenzon avant garde -tyylille. Tyyli on herättänyt kiinnostusta jopa maailmanlaajuisten supertähtien keskuudessa. Kuuluisuudet kuten Beyonce, Selena Gomez ja Rihanna nähdään usein Kenzon asuissa.

Kenzon ensimmäinen naisten parfyymi oli nimeltään Ca Sent (1989). Siinä on upeita hedelmäisiä ja kukkaisia säyjä kuten mandariinia, appelsiiniä ja afrikkalaista appelsiinikukkaa. Muita suosittuja naisten tuoksuja ovat mm. makea ja puuterimainen Kashaya (1993),eksoottisen pehmeä ja mausteinen Jungle Elephant (1996), vesimäisen kukkainen L’Eau Par Kenzo (1996), hedelmäinen ja puumainen Le Monde Est Beau (1997), kuuluisan kukkainen Flower (2000), sumuisen vihertävä Parfum D’Ete (2002), ja makean myskinen Amour (2006), kauniin itämainen ja balsaminen Madly (2011), ihanan kukkainen Flower In The Air (2013) sekä monia muita.
Näytä Lisää