Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kim Kardashian Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kim Kardashian, alkuperäiseltä nimeltään Kimberley Noel Kardashian, syntyi 21. lokakuuta vuonna 1980. Hän on mediapersoona ja liikenainen. Hänen isänsä on kuuluisa lakimies Robert Kardashian ja hän on myös olympiaurheilija Caitlyn Jennerin tytärpuoli, joten oli vain ajan kysymys, milloin hänestäkin tulisi kuuluisa. Kim K alkoi esiintyä julkisuudessa yhä enemmän ja enemmän kun hän alkoi viettää aikaa lapsuuden ystävänsä Paris Hiltonin kanssa ja seurustella laulaja Ray-J:n kanssa.

Vuonna 2006 Kradashianit alkoivat saada enemmän huomiota, ja Kim avasi ensimmäisen DASH-kaupan yhdessä siskojensa Khloen ja Kourtneyn kanssa. Tosi-tv-ohjelma ”Keeping Up with the Kardashians” alettua heidän kauppansa alkoi menestyä, ja muitakin mahdollisuuksia alkoi ilmestyä. Kim näytteli elokuvissa kuten ”Disaster Movie” (2008), ”Temptation: Confessions of a Marriage Counselor” (2013) ja ”Deep in the Valley” (2009), joilla hän näytti maailmalle olevansa enemmän kuin vain kaunis kasvoiltaan. Siitä lähtien hän on näytellyt yhä useammissa projekteissa. Vuonna 2014 hän meni naimisiin Kanye Westin kanssa.

Muotimaailman valtaamisen jälkeen seuraava looginen askel oli julkaista sarja tuoksuja. Kim on ollut tuoksujen kehittämisessä erittäin tarkka. Hänen ensimmäinen tuoksunsa Kim Kardashian (2009) oli iso hitti. Tuoksu on itämaisen kukkainen, jossa on myskistä voimaa. Monet olivat vaikuttuneita hänen parfyymiensä laadusta ja Kim julkaisi muutamia parfyymejä lisää seuraavan 5 vuoden aikana. Alkuperäisen tuoksun lisäksi erinomaisia tuoksuja ovat myös Dleur Fatale (2013) ja Pure Honey (2014). Odotamme innoissamme minkälaisia tuoksuja Mrs. Kardashian West julkaissee tulevaisuudessa.
Näytä Lisää