Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Kylie Minogue Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kylie Minogue tunnetaan hänen Charlenen roolistaan Neighbours-ohjelmassa. Kylie on tehnyt paljon töitä ja vuosien mittaan hänestä on tullut koko maailman suosikki. Kylie on myös käyttänyt tietoaan ja yli 30 vuoden musiikkialan kokemustaan nuorten laulajien valmentamiseen BBC 1:n ohjelmassa The Voice. Hän on myös erittäin menestyksekäs bisnesnainen ja yrittäjä. Vaikka hän asuu ja tekee töitä Lontoossa, hän on kotoisin Australiasta. Hänellä on myös sisko, Dannii, joka on myös pop-laulaja. Kylie on toiminut jo monta vuotta laulajana, laulunkirjoittajana ja näyttelijänä.

Kylie syntyi 26. toukokuuta vuonna 1968. Urallaan hän on saanut kuuluisutta monella tavalla, joista tärkein on ollut hänen musiikkiuransa. Hän on myynyt yli 70 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Hän on saanut myös tunnettuja palkintoja kuten monta Brit Awardsia ja Grammy Awardin. Hän on tehnyt monta maailmanlaajuista loppuunmyytyä kiertuetta. Ja lisäksi hän on saanut palkintoja myös live-esiintymisistään. Kuningatar Elizabeth II nimitti hänet Brittiläisen Imperiumin Ristarikunnan (O.B.E) jäseneksi vuonna 2008 hänen palveluksistaan musiikin alalla. Kylien saavuttamien palkintojen lista on yksi kaikkien naissooloartistien vahvimmista, ja hän on maailman 3. eniten myynyt naisartisti.

Mutta hänen uransa ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Uransa huipulla vuonna 2005 Kylie sai rintasyöpädiagnoosin. Hän kävi leikkauksessa ja kemoterapiassa hoitaakseen sairautta. Hän jäi tauolle viihdeuraltaan hoidon ajaksi ja keskittyi kirjoittamaan ensimmäistä kirjaansa ja julkaisemaan menestyksekkään hajuvesikokoelmansa. Kuuluisuutensa avulla hän levitti tietämystä ikäistensä nuorten naisten tarpeesta säännöllisille rintasyöpätarkastuksille.

Kylien ensimmäisen hajuveden nimi oli ”Darling”, ja se julkaistiin vuonna 2006. Kaikki Kylien hajuvedet edustavat hänen luonnettaan ja persoonaansa. Ne ovat makeita, mutta niissä on aina jotain erityistä ja odottamatonta. Darlingissa on itämaisen sävyinen pohja, joka on ehkä peräisin Minoguen australialaista juurista. Siinä on myös trooppisia hedelmiä kuten passionhedelmää ja litsiä sekä freesiaa tasapainoittamassa tuoksuja. Darlingin kukkaissävyisen tuoksun julkaisun jälkeen Kylie on julkaissut yli 10 naisten parfyymiä, suunnilleen yhden vuodessa. Hän on kokeillut myös miesten tuoksujen ja partavesien kehittämistä.

Yrittäjän taidoillaan Kyliestä on tullut monien, etenkin naisten, esikuva lukuisissa maissa. Hänen sanotaan vaikuttaneen moniin naiskuuluisuuksiin kuten Sarah Michelle Gellariin, Katy Perryyn, Destiny’s Childiin, Madonnaan sekä Lady Gagaan. Rintasyöpätarkastuksissa käydään yhä useammin sen jälkeen, kun Kylien syöpäkokemus tuli julkiseen tietoon. Kylietä pidetään yhtenä kaikkien aikojen inspiroivimmista ja vaikuttavimmista naisista.
Näytä Lisää