Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

L'Occitane en Provence Hajuvesi & Naisten tuoksut

´Kaikki alkoi, kun 23-vuotias Olivier Baussan alkoi myydä itse tislaamaansa Rosmariini -eteeristä öljyä Provencen paikallisilla toreilla. Vuonna 1976 hän perusti yhtiönsä virallisesti, ja siitä lähtien hän on kehittänyt yhtiötään eteenpäin kohtuullisin mutta huomattavin askelin kerrallaan. Ensimmäinen kauppa avasi ovensa vuonna 1981, ja yhtiöllä on nykyään yli 2700 liikettä ympäri maailmaa.

Vuonna 1990 L’Occitane sai hajuvesivalmistajan luvan ja alkoi tehdä kokeiluja erilaisilla luonnollisilla tuoksuilla. Merkki kehitti ensin tuoksuja miehille, ja ensimmäinen naisten tuoksu julkaistiin vuonna 1999 nimellä Neroli Eau de Parfum. Tämä runsas ja tumma tuoksu on yhä parfyymi-harrastajien suosima.

L’Occitane keskittyy vieläkin pääosin ihonhoitoon, ja siihen on hyvä syy. Merkin Immortelle Divine Cream -voide on saanut monia palkintoja, kuten Beauty Biblen ”Best Miracle Cream”-, Venuksen ”Best Skin Care”- ja Avantuksen ”Innovation Price”-palkinnot.

Yhtiö on ollut myös paljon mukana hyväntekeväisyystyössä. Vuonna 2006 perustettiin L´Occitane Foundation. Yhdistyksellä on kaksi päätavoitetta: Tukea sokeudesta kärsiviä ihmisiä sekä naisten työelämässä mukana olemista. Vuonna 2010 L´Occitane aloitti yhteistyön Aide et Actionin kanssa (Maailman muuttaminen koulutuksen avulla), ja yhteistyön tavoitteena oli tukea naisten opiskelua Burkina Fasossa.
Näytä Lisää