Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

La Perla Hajuvesi & Naisten tuoksut

La Perla oli alun perin pelkkä alusvaatemerkki, mutta se laajensi myöhemmin rantavaatteisiin, laukkuihin, kenkiin ja parfyymeihin.

La Perlan perusti Ada Masotti vuonna 1954 Bolognassa, pohjoisitaliassa. Hän myi ennen alusvaatteittaan eksklusiivisissa punaisella silkillä päällystetyissä laatikoissa, jotka näyttivät helmiltä (italiaksi la perla). Helmet nähtiin harmonian, ylellisyyden ja naisellisuuden symbolina. Ada halusi juuri näitä ominaisuuksia designeihinsa, mistä johtuu nimi La Perla.

La Perla on muuntautunut tarpeen mukaan historiansa eri vaiheissa. Merkki julkaisi kirkkaan värikkäitä alusvaatteita 60-luvulla, kolmiorintaliivit 70-lvulla ja 80-luvlla La Perla oli ensimmäinen muotitalo, jonka suunnitteli alushousut, joiden oli tarkoitus näkyä. La Perlan vaatteita on nähty muutamassa elokuvassa. Useimmat naiset muistavat varmasti kohtauksen Casino Royalessa, jossa James Bond nousee merestä siniset La Perlan uimahousut yllään. Nämä elokuvassa käytetyt uimahousut myytiin myöhemmin jopa £44,450 hintaan. Victoria Beckham käytti La Perla Cage Bustieria Spice Girlsin jäällenyhdistymiskappaleen videossa. Beyoncé käytti La Perlaa videossaan ”Partition”. Katy Perry ja Madonna ovat olleet V-aikakusilehden kannessa La Perla Briefit päällään, ja lista jatkuu vielä pitkään, sillä kuuluisuudet rakastavat tätä ylellistä alushousumerkkiä.

La Perla tunnetaan muustakin kuin upeista alusasuista. La Perlan nimen kuullessaan useimmille tulee mieleen merkin erinomaiset hajuvedet

La Perlan ensimmäinen parfyymi kehitettiin vuonna 1986. Tuoksu luotiin ilmaisemaan La Perlan viettelevää ja ylellistä tunnelmaa. Siinä on moderni sekoitus vahvaa ruusua ja tuoksuilangiaa, jotka sekoittuvat kermaiseen pohjaan, jonka chypren sävyt tekevät tilaa kukkaisen vaniljaiselle tuoksulle. Se sopii hyvin naiselle, joka pukeutuu hyvin ja tyylikkäästi ja haluaa näyttää itsevarmalta.

La Perlan tuoksut ovat yhtä eksklusiivisia kuin sen alusvaatteetkin. Eclix La Perla (2000) on futuristinen flacon, jossa on kaunista sitruunaa, mantelia ja vaniljaeliksiiriä. Se on pullo täynnä hyvää, ja see saa sinut tuntemaan olosi lämpimäksi ja mukavaksi.

J’aime La Nuit (2008) on tuoksu, joka on täynnä yöllistä rakkautta kuin kaunis ja salaperäinen viettelijätär.

La Perla Divina (2011) on naisellisuuden ja aistikkuuden symboli. Se on iloisa ja rakastettava hajuvesi, jossa on leikkisiä mansikoiden, ruusujen ja sampanjan sävyjä. Ja jos hajuvesi ei riitä, La Perlalla on paljon ylellisiä kylpytuotteita, joilla voit helliä itseäsi herkullisilla kuplilla ja unohtaa ympärilläsi olevan maailman.
Näytä Lisää