Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lacoste Hajuvesi & Naisten tuoksut

Lacoste on ranskalainen muotitalo, jonka perusti René Lavoste ja Andre Gillier vuonna 1933. Nykyään yhtiötä johtaa Michel Lacoste. Yhtiötä johti 1963-2006 Michelin veli Bernard, mutta hän kuoli vuonna 2006. Muotitalo myy sekä formaaleja että sporttisia vaatteita, kenkiä, rannekelloja ja hajuvesiä. Vihreä krokotiililogo on peräisin Renén lempinimestä ”krokotiili”, joka kuvaa hänen kilpailullista persoonaansa tennispelaajana. Hänen intohimonsa tennistä kohtaan oli niin voimakas, että hän kehitti sen ympärille koko Lacosten vaatekokoelman. Valkoisesta Lacosten tennispaidasta tuli sekä urheilun että muodin symboli 80-lvulla. Tennispelaajat kuten Andy Roddick alkoivat tukea brändiä ja siivittivät Lacosten suosiota. 80-luvulla Lacostesta tuli kuuluisa USA:ssa. Sitä pidettiin preppy-tyylin äärimmäisenä esimerkkinä, ja se mainittiin mm. Lisa Birnbachin virallisessa Preppy-tyylin virallisessa ohjekirjassa vuonna 1980.

Lacosten suosio alkoi kasvaa huomattavasti 2000-luvulla, kun Christophe Lemaire valittiin luovaksi johtajaksi. Hän halusi keksiä brändin uudelleen modernimmalla lähestymistavalla, ja hän onnistui saamaan aikaan paljon näkyvyyttä ja valtavat myyntimäärät. Vuonna 2005 yhtiö onnistui myymään 20 miljoonaa Lacoste-tuotetta yli 110 maassa. Yhä useampi kuuluisuus alkoi tukea merkkiä, kuten olympiavoittajat sekä useat urheilijat alkoivat käyttää brändiä.

Lacosten tuoksut tuotetaan yhteistyössä Procter & Gamblen kanssa. Sekä naisten että miesten tuoksut ovat sekä tyylikkäitä että urheilullisia. Lacoste Woman (1999) uudisti tuberoosin tuoksun mausteilla ja marokkolaisilla suitsukkeilla. Touc of Pink (2004) on Lacosten toinen huomattava naisten parfyymi. Tuoksu on jasmiinin ja orvokin sekoitus appelsiinin, korianterin ja vaniljan sävyillä. Tuoksusta on tehty muita versioita kuten Touch of Sun (2006), Touch of Spring (2007) ja Joy of Pink (2010). Eau de Lacoste (2013) ja Eau de Lacoste Sensuelle (2013) ovat hurmaavia hedelmäisiä ja makeita (mutta eivät liian makeita) tuoksuja, jotka korostavat naisen tyylikkyyttä.
Näytä Lisää