Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Lalique Hajuvesi & Naisten tuoksut

Lalique-merkin perusti modernistinen kristalli- ja jalokivimestari René Lalique. René Lalique aloitti uransa pariisilaisen jalokiviseppä Louis Aucoqin oppipoikana. Hän jatkoi myöhemmin opintojaan Sydeham Art College of London -koulussa. Tehtyään töitä tunnetuille jalokiviyhtiöille, Lalique avasi oman kauppansa Pariisissa, jossa hän alkoi myös valmistaa hajuvesipulloja. Lalique oli alansa pioneeri, ja hän on kehittänyt erittäin kestäviä ja ainutlaatuisen näköisiä pulloja edullisin hinnoin.

Yhtiön ainut tehdas perustettiin Alsaceen vuonna 1921, ja nykyään se on yksi lasiteollisuuden huipuista. Tuotantomenetelmissä yhdistellään sekä modernia teknistä osaamista että perinteisiä tekniikoita. Tuloksena on täydellisen viimeisteltyjä luomuksia.

René Laliquen luomukset ovat saaneet inspiraationsa hänen lempiaiheistaan; naisista ja luonnosta. Luomuksia on näytillä museoissa ympäri maailmaa. Merkki tekee vaaseja, kulhoja, parfyymipulloja, tuoksukynttilöitä, kelloja sekä kodintavaroita.

Laliquen parfyymivalikoimassa on tuoksuja kuten puinen ja intensiivinen Living Lalique. Siinä on muskottia, vaniljaa ja vetiveriä, ja se on saatavilla myös mm. vartalovoiteena. Muita tuoksuja on mm. Amethyst Eclat, jossa on pionia, vadelmaa ja magnoliaa. Azalee (2014) -tuoksussa on ruusua, gardeniaa ja meripihkaa, Satine (2013) on itämainen tuoksu, jossa on heliotrooppia ja setripuuta. Laliques Encre Noire (2006) on yksi suosituimmista tuoksuista, ja siinä on syvä ja puinen sointu vetiverin nuoteilla. Fleur de Cristal (2010) on suomeksi ”kristallikukka”, ja siinä on valloittava sekoitus kieloa, kalabrialaista bergamottia, vaaleanpunaista pippuria sekä madagaskarilaista jasmiinia.
Näytä Lisää