Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Laura Biagiotti Hajuvesi & Naisten tuoksut

Laura Biagiotti opiskeli arkeologiaa Roomassa, mutta hänen kohtalonsa oli tulla muotisuunnittelijaksi kuten hänen äitinsäkin. Itseasiassa hänen äitinsä omisti vaateompeluliikkeen ja suunnitteli uniformuja Italialaiselle Alitalia-lentoyhtiölle. Laura teki ensin muutaman vuoden töitä perheen liiketoiminnan parissa ja aloitti sitten oman vaateyhtiönsä yhdessä miehensä Gianni Cignan kanssa. Vasta vuonna 1972 hän kehitti ensimmäisen naisten mallistonsa. Hänet tunnetaan myös ”Kashmirin kuningattarena”, sillä hän on onnistunut tekemään kashmirista suositun kankaan. Kashmir on aina mukana hänen mallistoissaan, joiden vaatteita voi käyttää kuka tahansa. Naiset ihailevat hänen tyyliään; hänen vaatteensa ovat pehmeitä, mukavia ja hienoja.

Biagottin muotitalo sijaitsee Rooman Via dei Condottilla, ja sitä pidetään yhtenä Italian suurimmista muotitaloista. Laura asui aikanaan Pekingissä, ja vuonna 1988 hän oli ensimmäinen Italialainen muotisuunnittelija, joka julkaisi malliston Kiinassa.

Laura Biagottin tuoksut on tehty yhteistyössä Procter & Gamblen kanssa, ja hänen ensimmäisen tuoksunsa, Fiori Bianchi, julkaistiin vuonna 1982. Hänen parhaiten myynyt hajuvetensä on Roma (1988). Sen pullo näyttää kuin antiikin Rooman pylväältä. Aqua di Roma on raikas, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, ja se julkaistiin vuonna 2010. Laura (1994) on kesätuoksu, joka on yhdistelmä vesimelonia, persikkaa, vaniljaa, vetiveriä ja freesiaa.
Näytä Lisää