Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Laura Mercier Hajuvesi & Naisten tuoksut

Laura Mercier (syntymänimeltään Michéle Mercier) kasvoi Ranskassa Provincen maakunnassa. Lapsena hän halusi tulla maalariksi, ja hän päätyi design-kouluun 16-vuotiaana. Mutta hän muuttikin mielensä nopeasti ja päätti maalata mieluummin ihmisten kasvoille kuin kankaille. Laura aloitti kauneuskoulussa Pariisissa, ja valmistumisensa jälkeen hän aloitti työt meikkaajana. Vuonna 1985 Laura kutsuttiin Amerikkaan kehittämään American Elle -lehteä julkaisua varten. Ollessaan töissä freelance-meikkaajana yhtiöille kuten Chanel ja L’Oreal Laura keräsi itselleen asiakaskunnan, jossa oli kuuluisuuksia, kuten Madonna, Celine Dion, Sarah Jessica Paker ja Julia Roberts.

Vuonna 1996 perustetiin Laura Mercier Cosmetics. Yrityksen tavoitteena oli luoda ”virheettömät kasvot”. Alusta asti Laura on valinnut tuotteiden värit ja koostumuksen itse, minkä ansiosta brändi on erittäin ainutlaatuinen. Lauran omistautuminen brändille on saavuttanut hänelle monia palkintoja menestyksekkäistä tuotteista. Laura Mercier on saanut esimerkiksi Alluren Best Beauty Award for Courtisane Lip Colour -palkinnon, ja Instylen “2009 Best Beauty Buys” -palkinnon. Merkin huomionarvoisia tuotteita ovat mm. Tinted Moisturizer, Oil Free Foundation ja Secret Camouflage.

Nykyään Laura tekee yhä töitä freelance-meikkaajana monille kuuluisuuksille. Hänen tuotteitaan myydään yli 25 eri maassa ympäri maailmaa. Brändin valikoimassa on kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, vartalo- ja kylpytuotteita sekä tuoksuja. Laura Mercierin hajuvedet tunnetaan niiden laadusta, ja hän on saavuttanut paljon suosiota tuoksuharrastajien keskuudessa tuoksuilla kuten L’Heure Magique ja ihastuttavalla Eau Gourmand -sarjalla. Kokoelmien tuoksuissa käytetään ruoka- ja juomanuotteja kuten sitruunakakkua ja crème brûléetä. Mercier on saavuttanut paljon suosiota myös nuoremman yleisön keskuudessa, sillä monet Youtube- ja kauneus-gurut tukevat häntä.
Näytä Lisää