Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mäurer & Wirtz Hajuvesi & Naisten tuoksut

Michael Mäurer ja hänen poikapuolensa Andreas August Wirtz perustivat yhtiönsä Mäurer & Wirtz Aachenissa, Saksassa vuonna 1845. Kaksikko aloitti liiketoimintansa tuottamalla tuoksusaippuoita ja -pesuaineita, mutta nykyään heidät tunnetaan paremmin heidän hajuvesistään. Mäurer & Wirtzin liiketoiminta on jaettu kolmeen eri osaan; Beauty, Pretisge ja 4711.

Mäurer & Wirtzin ensimmäinen naisten tuoksu, Tosca, kehitettiin vuonna 1921. Se oli sitruksinen aldehydinen tuoksu, ja se osoittautui erittäin suosituksi. Tuoksu on yhä suosittu parfyymifanien keskuudessa. Yhtiö on julkaissut muutamia naisten hajuvesiä, ja hyviä esimerkkejä ovat mm. Nonchalance (1960), Nonchalance Fue Blue (1990) ja Jolie de Nonchalance (1993). Acqua Colonia -kokoelma julkaistiin vuonna 2009 4711:n alabrändinä. Kaikki kokoelman tuoksut sopivat molemmille sukupuolille ja ne perustuvat ainesosiin tuoksujen sijaan.

Tiivis yhteys perinteiden ja moderniuden välillä on ollut tärkeä osa Mäurer & Wirtziä monen sukupolven ajan. Yhdistelmä luotettavuutta, luovuutta, perinteitä ja innovointia on siivittänyt tämän yhtiön maailmanlaajuiseen menestykseen yli 140 maassa.
Näytä Lisää