Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Marc Jacobs Hajuvesi & Naisten tuoksut

New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Marc Jacobs on yksi nykyajan menestyksekkäimmistä suunnittelijoista. Hänen saman nimisellä yhtiöllä on yli 200 kauppaa ympäri maailmaa. Merkki myy naisten ja miesten muotia, kenkiä, laukkuja, asusteita. Sekä paljon suosittuja tuoksuja ja kauneustuotteita. Vuonna 2001 perustettu Marc by Marc Jacobs on hieman edullisempi versio alkuperäisestä brändistä, mutta se yhdistettiin emoyhtiöön vuonna 2015.

Marc Jacobs syntyi New Yorkissa vuonna 1963, jossa hän myös opiskeli myöhemmässä vaiheessa Parson’s School of Design -koulussa. Paronsilla hän sai nopeasti asioita aikaan suunnittelemalla villapuseromalliston, jolla hän teki läpimurtonsa. Marcin isoäiti ompeli malliston villapuserot käsin. Marc on sanonut, että hänen isoäitinsä on inspiroinut häntä paljon ja vaikuttanut hänen luomuksiinsa. Ensimmäinen mallisto Marc Jacobs -brändin alla julkaistiin vuonna 1986, kun Marc oli vasta 24.vuotias. Hän sai mallistosta tunnetun Council of Fashion Designers of American ”Perry Ellis” -palkinnon. Jacobs on palkinnon nuorin harkittu ehdokas koskaan. Menestyksensä ansiosta hänelle tarjottiin paikka luovana johtajana Perry Ellis Internationalissa. Vuonna 1992 hän julkaisi surullisenkuuluisan ”Grunge Collection”-kokoelman Perry Ellisin nimen alla. Katumuodista inspiraationsa saanut kokoelma joutui aluksi kritiikin kohteeksi ja Marc menetti työpaikkansa. Mutta samana vuonna hänelle myönnettiin ”Women’s Designer of the Year” -palkinto. Louis Vuitton palkkasi hänet luovaksi johtajaksi vuonna 1997. Hän teki töitä LV:llä 16 vuotta ja nelinkertaisti merkin voitot ja teki yhtiöstä maailmanlaajuisen muotivaikuttajan. Hänen töitään esiteltiin Pariisissa Les Arts Décoratif -näyttelyssä vuonna 2012. Vuosi myöhemmin tämä monta muotialan palkintoa voittanut suunnittelija ilmoitti lopettavansa työnsä Louis Vuittonilla aloittaakseen oman muotimerkkinsä. Jacobs tukee aktiivisesti homojen oikeuksia ja homoliittojen laillistamista. Hänellä on myös ”Protect the Skin You’re In” -projekti, joka levittää tietoisuutta melanoomasta ja auringon vaikutuksesta ihoon.

Marc Jacobs julkaisi ensimmäisen tuoksunsa vuonna 2001. Tuoksu oli kukkainen Marc Jacobs for Women. Vuonna 2006 brändi julkaisi valikoiman edullisia splash-tuoksuja, joista jokainen keskittyi vain yhteen tuoksunuottiin. Naisten valikoimassa on hajuvesiä kuten Rain, Grass, Cotton ja Ivy. Unisex-kokoelmassa käytetään esimerkiksi basilikan, päärynän, hibiskuksen ja greipin sävyjä. Menestyksekäs Daisy-kokoelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2007 Daisy-tuoksulla. Sen jälkeen kokoelmaan on julkaistu tuoksuja kuten Daisy Eau so Fresh, (2011), Daisy Delight (2014), Daisy Dream (2014) ja Daisy Sorbet (2015). Muita suosittuja Marc Jacobsin tuoksuja ovat Dot (2012), Lola (2009), Honey (2013) ja Decadence (2015). Marc Jacobsin tuoksut on tehty yhteistyössä Cotyn kanssa. Niitä on ollut suunnittelemassa maailman huippuja parfymöörejä kuten Yann Vasnier, Ann Gottlieb, Alberto Morillas, Loc Dong ja Annie Buzantian.
Näytä Lisää