Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mauboussin Hajuvesi & Naisten tuoksut

Mauboussin on ollut yksi Pariisin arvostetuimmista korusuunnittelijoista melkein 2 vuosisadan ajan, ja täysin hyvästä syystä. Yhtiö alkoi M. Rocherin hoitamana pienenä kauppana Pariisissa. Hänet tunnettiin taidoistaan korusuunnittelijana. Hän johti yhtiötä Jean Baptiste Nouryn avustuksella vuoteen 1869 asti, jonka jälkeen hänen partnerinsa otti yhtiön hallintaansa. Myöhemmin yhtiön johtoon tuli Jean Baptisten veljenpoika George Mauboussin, joka oli kasvatettu yhtiön johtajaksi. Siihen mennessä yhtiö tunnettiin jo ympäri Eurooppaa heidän erinomaisista designeistaan ja jalokivistään. Mutta Maubossin päätti laajentaa yhtiötä, ja 1920-luvun alkupuolella George avasi uuden valtavan kaupan Pariisin oopperan lähelle. Kaupassa oli kokonaisia saleja ja esillä oli hienoja jalokivikokoelmia. Mauboussin kehitti myös räätälöityjä tuotteita aikansa supertähdille kuten Greta Garbolle, Marlene Dietrichille ja monille eurooppalaisille kuninkaallisille.

1920-luvulla yhtiö otti tyyliinsä menestyksekkäästi vaikutteita nousevasta art deco -tyylistä. Yhtiö on kestänyt monien nykyajan kriisien läpi kuten suuren laman ja kahden maailmansodan läpi. Toisen maailmansodan aikana kullan rajoitettu saatavuus pakotti yhtiön käyttämään uusia ja ennen testaamattomia materiaaleja, mikä johti moniin uusiin innovaatioihin alalla.

Vuosituhannen loppupuolella yhtiö alkoi valmistaa luksuskelloja, jotka koristeltiin merkin tunnusomaisilla jalokivillä. Vuonna 2000 julkaistiin Mauboussinin ensimmäinen parfyymi. Mauboussin for women on lämmin ja balsaminen tuoksu, jossa on hurmaava valikoima nuotteja kuten luumua, mandariinia, jasmiinia ja ruusua. Pohjatuoksussa on eri puita ja vaniljaa. Myöhemmin on julkaistu myös lisää tuoksuja, kuten makea ja hedelmäinen Emotion Divine (2007), aistikkaan itämainen L’Elixir Pour elle (2013) ja mysteerinen Le Secret D´Arielle (2015), joka tulee kullatuilla yksityiskohdilla koristellussa mustassa peililaatikossa.
Näytä Lisää