Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mayfair Hajuvesi & Naisten tuoksut

Mayfair Pefumes on vuonna 2004 perustettu englantilainen brändi, joka perustettiin vuonna 2004. Yhtiö myy tuoksuja, joiden valmistus on lopetettu, mikä auttaa pitämään rakastettuja tuoksuja elossa nopeatahtisilla kauneusalan markkinoilla. Yhtiön tuotevalikoimassa on hajuvesiä naisille miehille sekä kosmetiikka ja aurinkovoiteita.

Mayfair osti oikeudet suosittuun Feather Finish kasvopuuteriin ranskalaiselta kauneudenhoitomerkiltä Lentheirciltä, joka oli lopettanut tuotteen valmistamisen muutama vuosi aikaisemmin. Mayfair julkaisi kasvopuuterin uudestaan, ja monet kauneusfanit ympäri maailmaa jatkavat yhä tuotteen käyttöä. Puuteria on saatavilla monen värisenä ja siinä on lisäksi kamelia-öljyä, joka suojaa ihoa pitäen rasvaisen kiillon pois jopa 25 tunnin ajan.

Mayfairin tuoksuvalikoimassa on paljon suosittuja naisten parfyymejä. Yksi merkin myydyimmistä tuoksuista on kukkainen Eau de Toilette Flair (1999), joka perustuu alun perin Lenthericin julkaisemaan klassikkotuoksuun. Tuoksu yhdistelee jasmiinin, ruusun ja mimosan kukkaistuoksuja mausteisen muskotin ja aromaattisen santelipuun, myskin ja meripihkan kanssa. Myös alun perin Jovanin julkaisema Pagan-tuoksu on nykyään Mayfair Perfumesin valikoimissa. Tuoksu on sekoitus eksoottisia kukkia ja se on erittäin kestävä ja se pysyy ilmassa pitkään. Mayfairin valikoiman muita merkittäviä tuoksuja ovat mm. itämaisen kukkainen Tramp-tuoksu, itämainen kukkaistuoksu Just Musk (2003) sekä Floralia -kokoelma, jonka tuoksut keskittyvät kukin vain yhteen kukkaisnuottiin.
Näytä Lisää