Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mexx Hajuvesi & Naisten tuoksut

Mexx on nykyaikainen hollantilainen lifestyle-merkki, joka myy vaatteiden lisäksi laseja, aurinkolaseja, kenkiä, mattoja, petivaatteita ja parfyymeja. Mexxin perusti Rattan Chadha vuonna 1986. Myöhemmin Mexx on myyty eteenpäin, ja nykyään se on miljoonien arvoinen yhtiö, ja sillä on 8000 kauppaa ja vähittäismyymälää ympäri maailmaa.

Mexx keskittyy lähinnä nuoriin ja nuorekasmielisiin. Merkin mekot ovat hauskoja ja flirttailevia, kengät hienoja ja värikkäitä, ja tuoksut jännittäviä.

Mexx oli hetken osa vaatteita ja tuoksuja myyvää Liz Claiborne -yhtymää. Mexx sai yhtymältä paljon tietotaitoa parfyymien alalta, ja alasta tuli pian tärkeä osa brändiä . Nykyään Mexxillä on yli 50 eri tuoksua ja parfyymiä.

Useimmilla Mexxin parfyymeillä on miehille tarkoitettu vastine, kuten Life is Now -tuoksulla vuodelta 2015. Se on urbaani, elinvoimainen ja raikas tuoksu. Se aukeaa hedelmäisellä tuoksulla, jonka jälkeen tulee kukkainen sydäntuoksu. Pohjatuoksu viimeistelee tuoksun sekoituksella vaniljaa, setriä ja myskiä.

Look Up Now Life Is Surprising For Her (miesten versioon nimi on yksinkertaisesti For Him) on täydellinen kesätuoksu. Pullo kirkas ja siinä on koristeena tuore appelsiini. Tuoksu aukeaa päärynän, persikan ja karhunvatukan tuoksuilla, jotka sekoittuvat täydellisesti kesäisiin tuberosaan, gardeniaan ja jasmiiniin. Pohjatuoksussa on itsevarma ja upea sekoitus vaniljaa, heliotrooppia ja meripihkaa. Tuoksu sopii kaikkiin vuodenaikoihin, ja se on samaan aikaan sekä elegantti että villi.

Yksi suosikeistamme on Mexx Wild. Se on lämmin ja makea parfyymi, joka on tarkoitettu pelottomille ja itsevarmoille naisille. Tuoksu aukeaa vahvoilla vadelman, bergamotin ja nerolin nuoteilla. Sen jälkeen tulee intensiivinen ja korostettu sydäntuoksu, jossa on hibiscusta, ruusunlehtiä ja frangipania. Pohjatuoksussa on itsevarma ja hurmaava sekoitus vaniljaa, heliotrooppia ja meripihkaa.
Näytä Lisää