Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Molton Brown Hajuvesi & Naisten tuoksut

Molton Brownin perustivat Caroline Burstein ja Michael Collis vuonna 1973. Yhtiö oli aluksi pelkkä kampaamo, mutta pariskunnan käyttämät kotitekoiset hiustuotteet alkoivat herättää asiakkaiden huomiota. Kampaamoon tuli paljon asiakkaita kokeilemaan pariskunnan erityisiä hiustuotteita, ja suosion kasvettua valikoimaa laajennettiin myös kehonhoitotuotteisiin. Kaikki merkin tuotteet valmistetaan Lontoon alueella heidän omassa tehtaassaan Essexin Elsenhamissa.

Vuosia sitten Molton Brown käytti yhdessä mainoksessaan mallina silloin tuntematonta Kate Mossia, ja voi jopa sanoa, että Molton Brown löysi Kate Mossin. Yhtiö tunnetaan myös heidän tavastaan kohdella työntekijöitään erittäin hyvin. Yhtiö haluaa rakentaa pitkäaikaisia työsuhteita, ja työetuina on mm. vapaapäivä syntymäpäivänä, vapaa viikko naimisiin menon jälkeen ja ilmaisia lahjakortteja.

Molton Brown lähti mukaan parfyymien maailmaan vuonna 2007 julkaisemalla sarjan tuoksuja. Jokainen tuoksu on osa jotakin suosittua kokoelmaa. Ensimmäinen tuoksu, Intoxicating Davan Blossom (2007), oli naisille. Tuoksu on pehmeä, kukkainen ja hedelmäinen. Siinä on valkoisia ja keltaisia kukkaistuoksuja sekä jasmiinin ja tolu-balsamin sointuinen pohjatuoksu. Sen jälkeen julkaistiin Mahina (2013). Se on osa Navigations Through Scent -kokoelmaa ja siinä on jännittäviä tahitilaisia sointuja kuten vaniljaa ja frangipania.
Näytä Lisää