Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mont Blanc Hajuvesi & Naisten tuoksut

Mont Blancin perustivat paperikauppias Claus-Johannes Voss ja pankkiiri August Eberstein vuonna 1908. He keskittyivät luomaan erittäin luotettavia ja kauniita kyniä vaativimmille asiakkaille. Brändin vahvoin statussymboli oli hieno mustekynä nimeltään Mesiterstück. Brändin nimi on myös peräisin yhdestä heidän luomuksistaan, Montblanc-kynästä, vuodelta 1910.

He jatkoivat Meisterstück-kynien valmistamista, ja ne olivat yhtiön liiketoiminnan ja tulojen kulmakivi monen vuoden ajan. Vaikka he keskittyivät aluksi kynien tekemiseen, vuoteen 1935 mennessä he olivat laajentaneet tuotevalikoimaansa laadukkaisiin nahkatuotteisiin kuten penaaleihin ja muistivihkoihin.

Dunhill osti enemmistöosuuden Mont Blancista vuonna 1970, ja pian sen jälkeen Richemont group osti koko yhtiöryhmän. Richemont Group omistaa mm. luksusmerkkejä kuten Cartierin sekä Van Clef & Arpelsin. Uusi omistaja aloitti Mont Blancin tuotevalikoiman laajentamisen julkaisemalla suuria nahkatavaroita kuten attaseasalkkuja, koruja ja rannekelloja. Lopulta vuonna 2001 Mont Blanc julkaisi ensimmäisen tuoksunsa nimellä Presence. Kuten kaikki muutkin Mont Blancin hajuvedet, Presence luotiin yhteistyössä Inter Parfums Incin kansa, mikä mahdollisti laadukkaan parfyymin kehittämisen menettämättä brändin yksilöllistä ja hienostuneen laadun imagoa.

Mont Blancin muita suosittuja naisten parfyymejä ovat mm. intensiivinen Presence d’Une Femme Intense (2004), joka on ylellisen makea ja kukkainen parfyymi, sekä Femme Indiduelle (2004), joka on itämaisen mausteinen tuoksu. Femme de Mont Blanc (2006) on lämmin ja itämaisen sävyinen tuoksu. Ja lisäksi olisi hyvä mainita puinen ja valkean kukkaisen sävyinen myskinen Legend Pour Femme (2012).
Näytä Lisää