Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Moschino Hajuvesi & Naisten tuoksut

Moschinon perusti Franco Moschino vuonna 1983. Yhtiö oli luksusmuotitalo, jolla oli omalaatuinen ja innovatiivinen tyyli. Francon kuoltua hänen avustajansa Rossella Jardini otti yhtiön johdettavakseen ja säilytti Francon näkemyksen taiteeseen, tyyliin ja innovointiin merkin luomuksissa. Rossella oli Moschinon luova johtaja 19 vuoden ajan 1994-2013. Hän loi hienostuneita, geometrisiä ja moderneja mallistoja. Seuraava luova johtaja oli Jeremy Scott. Hänen omalaatuinen lähestymistapansa on erittäin samanlainen kuin Moschinon tyyli ja arvot.

Luovasta johtajasta riippumatta Moschinon tyyli on pysynyt omalaatuisena, innovatiivisena ja värikkäänä. Vaatteiden lisäksi merkki on julkaissut kenkiä, laukkuja, kosmetiikkaa, kelloja, kypäriä ja tietysti hajuvesiä. Moschinolla n myös kaksi alabrändiä, Moschino Cheap and Chick sekä Love Moschino, jotka ovat tuoneet heidän innovatiiviset designinsa tavallisiin vaatekauppoihin.

Moschinon ensimmäinen parfyymi oli nimeltään Moschino For Women (1987). Moschino Glamour (2008) taas on hienostunut, puinen ja myskinen tuoksu. Pink Bouquet (2012) on kukkainen tuoksu, jossa on herkullisia ananaksen ja piparkakun sävyjä sekä jasmiinia, liljaa ja orvokkia. Moschinon Cheap & Chick –parfyymit myydään kapeissa hauskan näköisissä pulloissa.
Näytä Lisää