Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Mugler Hajuvesi & Naisten tuoksut

Thierry Mugler on erittäin tunnettu nimi hajuvesialalla. Hänellä on laaja hajuvesi- ja partavesikokoelma. Hän on myös itse henkilönä aiheuttanut paljon kiihkeää keskustelua ja hän on erittäin mielikuvituksellinen parfymööri. Mugler syntyi Strasbourgissa vuonna 1948, eikä hän ollut koskaan selkeä tai yksinkertainen persoona. Vielä nykyäänkin hän tekee jokaisen projektinsa, olkoon se sitten muotia tai hajuvesiä, täydellä uskollisuudella asiakkailleen välittämättä mitä muut ajattelevat. Mugler on ollut erikoinen persoona muotipiireissä, jo ensimmäisistä designeistaan lähtien. Häntä joko rakastetaan tai vihataan, jokainen muodostaa hänestä varmasti jonkin mielipiteen. Muglerin vaatteet voivat olla nahkaa, metallia tai lähes olemattomia. Ainoa varma asia on, että ne ovat erilaisia!

Mugler muutti Pariisiin parikymppistensä puolivälissä ja teki siellä töitä freelance-designerina. Hän alkoi myös kokeilla erilaisilla designeilla ja loi paljon erilaisia ready-to-wear -kokoelmia Pariisin lisäksi myös Milanon, Lontoon ja Barcelonan muotitaloille. Vuonna 1973 Mugler loi ensimmäisen itsenäisen vaatekokoelmansa naisille nimellä ”Cafe de Paris”. Ensimmäisen kokoelma menestyi ja Thierryn ura naisten muodissa lähti nousukiitoon, ja hän alkoi kehittää pian myös tuoksuja ja parfyymeja.

Muglerin ensimmäinen parfyymi, Angel, julkaistiin vuonna 1992. Se aiheutti paljon huomiota, sillä se oli ensimmäinen gourmand-tuoksu koskaan. Angelin makea pohjatuoksu on vaniljan, tumman suklaan ja karamellin sävyinen. Se on ollut erittäin merkittävä parfyymi jo vuodesta 1990 asti. Angel on yksi eniten myyvistä parfyymeistä kategoriasta riippumatta.

Muglerin muita naisten tuoksuja ovat Alien, Innocent ja Womanity, jotka julkaistiin vuonna 2010. Mugler on erittäin tarkka siitä milloin hän julkaisee uuden tuoksun, jos hän julkaisee ollenkaan. Hän ei ikinä antaudu massamarkkinoiden voimalle. Vasta 13 vuotta Angelin menestyksen jälkeen Mugler päätti lähteä parfyymien maailmaan toisella naisten tuoksullaan nimeltä Alien. Tuoksulla on mystinen aura, ja sen maaginen neste on erikoisen muotoisessa pullossa.

Kolmas tuoksu, Womanity, julkaistiin vasta 18 vuotta Angelin jälkeen, ja 5 vuotta Alienin jälkeen. Tuoksu on feminiinisyydellään erittäin viehättävä ja monien fanien pitämä. Mugler keksi sanan womanity kuvaamaan naisten (women), ihmisyyden (humanity) ja kaupungin (city) yhteyttä (women, humanity, city). Tuoksu on kaapannut monen naisen sydämen suolaisen makeilla ja herkullisilla sävyillään.

Nykyään Muglerin parfyymit ovat luultavasti kuuluisempia kuin hänen muotiluomuksensa. Hänen erityinen klubinsa Circle Mugler yhdistää hänen tuoksujensa faneja, ja tarjoaa jäsenille erityisyllätyksiä ja salaisia tuotteiden julkaisuja.
Näytä Lisää