Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Naomi Campbell Hajuvesi & Naisten tuoksut

Naomi Elaine Campbell syntyi Streathamissa, Lontoossa, vuonna 1970. Naomi oli vasta 7-vuotias, kun hän esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa Bob Marleyn ”Is This Love” kappaleen musiikkivideolla. Hänet hyväksyttiin arvostettuun Italia Conti Academyy of Theatre Artsiin 10-vuotiaana.

15-vuotiaana Synchro Model Agency spottasi Naomin, kun hän oli vierailemassa kotonaan Lontoossa. Naomi sai pian ensimmäisen ison kansikuvakeikkansa, kun hän esiintyi British Elle -lehden kannessa ennen kuin hän oli ehtinyt täyttää edes 16-vuotta.

Naomi oli merkittävä osa muotimaailmaa 80-luvun lopulta asti ja koko 90-luvun ajan. Hän esiintyi arvostetuimmissa näytöksissä ja oli arvostetuimpien aikakausilehtien kansissa sekä monissa TV-ohjelmissa. Kuuluisuus ei kuitenkaan tullut helpolla. Naomi kohtasi paljon epäluuloisuuttaa ihonvärinsä takia. Mutta onneksi hänellä oli ystäviä kuten Yves St. Laurent, Christy Turlington ja Linda Evangelista tukemassa häntä. Naomi oli huomattava vaikuttaja muotimaailmassa, ja hän todisti, että supermallin ei tarvinnut olla valkoihoinen.

Naomi tunnetaan hänen mallin- ja esiintymistaitojensa lisäksi hänen toiminnastaan hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemiseksi. Hän on käyttänyt mallintaitojaan kerätessään rahaa hyväntekeväisyys järjestöille kuten Nelson Mandela Children’s Fund, Breakthrough Breast Cancer, We Love Brazil sekä Fashion for Relief.

Myöhempinä vuosinaan Naomi perusti oman tuoksumerkkinsä. Naomi Campbellin ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 1999 nimellä Naomi Campbell. Se on yksi hänen valikoimiensa myydyimmistä tuoksuista. Toinen suosittu hajuvesi on ”Naomi”, joka julkaistiin uudelleen vuonna 2010. Se on erittäin hedelmäinen ja makea tuoksu, ja se sopii useimmille naisille.
Näytä Lisää