Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Nicki Minaj Hajuvesi & Naisten tuoksut

Nicki Minaj on amerikkalainen räppäri, joka on julkaissut menestyksekkäitä kappaleita kuten Superbass ja Anaconda. Minaj tunnetaan hänen uniikista tyylistään ja tavastaan laulaa erilaisilla äänillä kappaleissaan. Hän julkaisi ensimmäisen parfyyminsä, Pink Friday, vuonna 2012.

Nicki on kotoisin Trinidadista, ja hän syntyi 8. joulukuuta 1982. Häntä pidetään arvoituksellisena henkilönä. Hänen keskustelua herättävä musiikkinsa, tyylinsä ja videonsa ovat selvästi kannanotto seksismiä vastaan, mutta kaikki eivät osaa arvostaa sitä. Monet kritisoivat hänen käyttämiään vaatteita ja hänen tapaansa esitellä kehoaan videoissaan. Nicki oli mm. ensimmäinen nainen, joka valittiin MTV:n hottest MC List -listalle. Vaikka et pitäisikään hänen tyylistään, et voi kieltää, että hän on ansainnut saavuttamansa asiat. Nickin mielestä musiikkialalla pitäisi olla enemmän tilaa määrätietoisille ja menestyville naisille, mutta hän neuvoo silti fanejaan pysymään koulussa ja hankkimaan tutkinnon ennen viihdealalle lähtemistä. Seitsemän vuoden aikana Nicki on julkaissut 11 albumia, joista fanien suosikkeja ovat olleet mm. Pink Friday (2010) ja The Pinkprint (2014). Albumeja on myyty miljoonia kappaleita, ja Pinkprint ylsi jopa triplaplatinaan. Yhteiskunnan eri ongelmien esille tuomisen lisäksi Nicki myös tukee hyväntekeväisyysjärjestöjä kuten Punaista ristiä ja Get Schooled Foundation -järjestöä. Nicki on myös pitänyt hyväntekeväisyyskonsertin New Jerseyssä ja lahjoittanut osan Black Fridayn tuloista Breat Cancer Awareness -järjestölle. Hän loi myös Nicki Minaj Barbi-nuken yhteistyössä Mattelin kanssa. Nuken myyntitulot menivät Project Angel Foodille, joka on kriittisesti sairaille ruokaa antava järjestö.

Nicki Minaj on esiintynyt myös valkokankaalla menestyselokuvissa kuten The Other Woman (2014), Lake Placid vs. Anaconda (2015) ja Barbershop: The Next Cut (2016). Entä jos pidät vain hänen äänestään? Hän näytteli mammutti Steffiä elokuvassa Ice Age: Continental Drift.

Nicki Minajin ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Pink Friday (2013). Se on makea, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, jossa on kukkien terälehtiä ja vaniljaa. Vuonna 2013 tuoksusta julkaistiin kaksi erityisversiota; Pink Friday Deluxe Edition, joka keskittyi enemmän karamellin nuotteihin sekä Pink Friday Special Edition, joka on raikkaampi tuoksu akvaattisilla nuoteilla.
Näytä Lisää