Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Paris Hilton Hajuvesi & Naisten tuoksut

Paris Hilton on liikemies Richard Hiltonin ja hänen tyttärentyttärensä Conrad Hiltonin tytär. Heidän sukunsa perusti Hilton Hotel & Resorts -yhtiön. Paris Hilton on saavuttanut paljon kuuluisuutta vuosien mittaan. Hänellä 3 sisarusta; Nicky, Conrad ja Barron. Paris on heistä ainut, joka on onnistunut luomaan täysin oman imperiuminsa. Hänellä on ollut menestyksekkäitä yrityksiä vuosien mittaan. Hänellä on kokemusta mm. näyttelijänä, laulajana, DJ:nä, kirjailijana ja muotisuunnittelijana. Nykyään Paris keskittyy lähinnä omaan parfyymibrändiinsä.

Paris on Hiltonin suvun perijä, minkä takia hän tulee aina olemaan kuuluisuudessa. Mutta hänen sosialiitin elämäntapansa meni niin pitkälle 2000-luvun puolivälissä, että hän oli uutisissa lähes joka päivä. Hän kävi juhlissa, hänellä oli paljon poikaystäviä ja hän käyttäytyi epäsovinnaisesti. Media oli aina juoruamassa uusimmista sattumuksista. Hilton yllätti kaikki kääntäessään kaiken saamansa negatiivisen huomion hyödykseen ja itsensä mainostamiseen. Vuonna 2003 hän oli reality-tv-sarjassa nimeltä ”The Simple Life” entisen parhaan ystävänsä Nicole Richien kanssa. Sarjassa nämä lapsuuden ystävät jättävät taakseen etuoikeutetun elämäntapansa ja menevät maaseudulle kokemaan ”yksinkertaista elämää”. Sarja oli erittäin suosittu ja jatkui vuoteen 2007 asti vieden Parisin uran yhä pidemmälle.

Paris Hilton kehitti omia tv-ohjelmiaan, joista tunnetuin on ”My New BFF. Lisäksi hän esiintyi monissa muissakin ohjelmissa. Hän esiintyi elokuvissa kuten Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) ja Bling Ring (2013). Hänen kirjansa ”Confessions of an Heiress” (Perijättären tunnustukset) julkaistiin vuonna 2004 ja siitä tuli heti best-seller. Nykyään hänet tunnetaan lähinnä liikenaisena, mutta hänen Twitter- ja Instagram-tilinsä ovat myös erittäin suositut.

Hauskoja faktoja Parisista on mm. että hän valkaisee tukkaansa eikä koskaan lähde kotoaan ilman sinisiä piilolinssejään, sillä hän on oikeasti ruskeasilmäinen.

Paris Hilton julkaisi ensimmäisen tuoksunsa nimeltään Paris Hilton Eau de Parfum vuonna 2005. Hänen tuoksunsa on otettu vastaan hyvin, ja ne ovat saaneet hyviä arvosteluita. Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana hän julkaisi 20 Paris Hilton -parfyymiä, ja lisää on vielä tulossa. Suosikkimme on hänen Passport collection (2010), jossa on neljä tuoksua, joista jokainen perustuu johonkin maailman maahan. Uusin kokoelma nimeltään Can Can, sisältää kaksi tuoksua; Can Can (2007) ja Can Can Burlesque (2014). Parfyymibisneksestä on tullut niin menestyksekästä, että se on nykyään hänen päätoimensa. Joidenkin tahojen mukaan Paris on tienannut hajuvesillä jopa miljardeja!
Näytä Lisää