Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Penhaligon's Hajuvesi & Naisten tuoksut

Penhaligon´s on klassinen englantilainen parfyymibrändi, jonka perusti William Penhaligon 1870-luvulla. Merkki tunnetaan sen erikoisista kaupoista, epätavallisista tuoksuista ja muista erottuvista lasipulloista, joissa on pyöreät stopperit ja värikkäät nauhat. Vuosisadan vaihteessa Penhaligon’sia pidettiin yhtenä brittiläisen imperiumin parhaista parfymööreista ja yhtiöllä oli myös kuninkaallisia myönnytyksiä. Yrityksen tilat tuhottiin toisessa maailmansodassa, ja sen tuotteita ei enää myyty laajalti. Mutta Penhaligon herätettiin takaisin henkiin 70-luvulla. Mukaan otettiin joitakin moderneja vaikutteita, mutta brändin sielu on yhä sama ja vielä nykyäänkin on saatavilla viktoriaanisella ajalla myytyjä tuoksuja. Brändin viktoriaaninen perinne näkyy myös sen erikoisissa pullodesigneissa sekä merkin kauppojen ulkoasussa. Merkki on onnistunut samaan aikaan sekä pitämään kiinni juuristaan että tekemään yhteistyötä nykyaikaisten parfymöörien kuten Oliver Crespin kanssa. Yhtiö on onnistunut saamaan täysin uuden kohdeyleisön hajuvesien niche-markkinoilla. Kaikki tuoksut tehdään yhä käsin luonnollisista ainesosista englannissa.

Penhaligon’s valmistaa myös unisex-tuoksuja, kuten Quercus (1996). Se on raikas ja kermainen tuoksu sekä miehille että naisille. Siinä on sitruunan, limen, kardemumman, santelipuun ja meripihkan nuotteja. Inspiraatio Juniper Sling -tuoksuun (2011) tuli klassisista gin & tonic sekoituksista sekä katajan ja kanelin sekoituksesta kirsikan ja sokerin kanssa.

Penhaligon’sin eniten myytyjä tuoksujat ovat mm. Vaara (2013). Se on itämainen tuoksu, jossa on ruusuvettä, porkkanan siemeniä, sahramia ja hunajaa. Toinen tuoksu on Iris Prima (2013), joka imitoi balettiesityksen tuoksuja lattialankkujen puisista nuoteista kevyisiin kankaisiin sekä kukkiin ja iiriksen nuotteihin. Elegantti Empressa-tuoksu (2014) on saatavilla viehättävänä lahjapakettina, joka on myös toimiva soittorasia!
Näytä Lisää