Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Police Hajuvesi & Naisten tuoksut

Police on italialainen design-talo, joka perustettiin vuonna 1983. Aluksi Police teki vain silmä- ja aurinkolaseja kokeillen uudenlaisia designeja sekä naisille että miehille. Policen hienot designit, joita olivat mm. peililasit ja muotia edellä käyvä tyyli, tulivat erittäin suosituiksi 80-luvulla.

Menestyttyään kansainvälisesti silmä- ja aurinkolaseillaan, Police alkoi myös kehittää tuoksuja 90-luvulla. Ensimmäinen tuoksu oli nimeltään Police Original. Ensimmäinen naisten hajuvesi oli kukkaistuoksu Naked Pour Femme (2003), jossa on jasmiinin ruusupuun ja valkoisen myskin nuotteja.

Näiden julkaisujen jälkeen merkki on laajentanut naisten tuoksujensa valikoimaa mm. To Be The Queen (2013) -tuoksulla, joka on viettelevä sekoitus appelsiinia, mandariinia, marjoja, hedelmää ja vaniljaa upeassa valkoisen pääkallo muotoisessa pullossa, jossa on kultainen kruunu. Uudempi tuoksu on The Sinner (2014). Se on runsas Eau de Toilette, jossa on mustaherukkaa ja omenaa vaniljan, tonka-pavun ja setrin sointuisella pohjatuoksulla. Tuoksun pullo on käsirautojen muotoinen – mikä sopii brändin nimeen.
Näytä Lisää