Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Prada Hajuvesi & Naisten tuoksut

Kun Mario Prada avasi ensimmäisen nahkakauppansa vuonna 1913, hän ei olettanut siitä tulevan maailmanlaajuisesti tunnettu muotitalo – ja vielä naisen omistama! Vaikka Mario uskoi, etteivät naiset sovi liike-elämään, hänen tyttärensä otti yhtiön haltuunsa kun Mario kuoli. 70-luvun loppupuolella Luisan tytär, Miuccia Prada, johti yhtiön uuteen kultakauteen keskittämällä yhtiön toiminnan hänen omiin luoviin designeihin.

Miuccia sai inspiraationsa armeijan maailmasta ja suunnitteli malliston nahkalla koristeltuja reppuja ja laukkuja laskuvarjonylonista. Laukuista tuli pian bestsellereitä, ja ne siivittivät hänet huippumuodin maailmaan. Nämä laukut ovat yhä hänen nimikkotuotteitaan ja bestsellereitä. Kolme vuotta myöhemmin vuonna 1988 hän julkaisi ensimmäisen naistenvaatekokoelman aviomiehensä (joka oli myös liikemies) Patrizio Bertelli neuvojen avulla.

Pradan kokoelmat ovat aina poikenneet perinteisistä kauneusstandardeista, ja ne ovat yleensä täysin odottamattomalla tavalla chic. Miuccian mukaan tämä on täysin tarkoituksenmukaista ja tärkeä osa yhtiön sielua.

Pradan ensimmäiset hajuvedet tehtiin käsin ja ne keskittyivät aina johonkin tiettyyn tuoksuun, kuten iirikseen, appelsiinin kukkaan tai orvokkiin. Vasta 2000-luvun lopulla Prada lisäsi muita tuoksuja kokoelmaansa, ja ensin hän julkaisi Prada Eau de Parfum -tuoksun vuonna 2004. Infusion D’Iris (2007) ja Infusion D’Iris Absolute (2012) menestyivät hyvin. Yksi suosittu parfyymi on myös Prada Candy (2011), joka on makea sekoitus myskejä, vaniljaa ja karamellia.
Näytä Lisää