Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Puma Hajuvesi & Naisten tuoksut

Puma on lifestyle-brändi, joka myy kenkiä, välineitä, ja urheiluvaatteita. Pumalla on laaja tuoksuvalikoima, jossa on paljon urheilutuoksuja. Merkin tunnetuimpia tuoksuja ovat Flowing (2003), Green (2012) ja Yellow (2012).

Puman nimi tunnetaan nykyään ympäri maailmaa, mutta kuka perusti yhtiön? Tarina alkaa siitä, kun kaksi veljestä nimiltään Rudolf ja Adolf Dassler johtivat yhdessä kenkätehdasta. Mutta toisen maailmansodan aikaan he riitaantuivat. Yhtiö jaettiin kahtia ja molemmat lähtivät omille teilleen. Adolf perusti Adidaksen ja Rudolf perusti Puman.

Alkuvuosinaan Adidas ja Puma kävivät kovaa kilpailua keskenään, ja kamppailu jakoi heidän kaupunkinsa kahtia. Legendan mukaan kaupungin asukkaat katsoivat aina tuntemattoman henkilön kenkien merkkien, ja pitivät tätä joko ystävänä tai vihollisena merkistä riippuen. Kun remonttimiehet menivät Rudolfin kotiin, he laittoivat tarkoituksella päälleen Adidasta, ja Rudolph antoi heille tietysti heti ilmaiset Puman kengät. Myös kaupungin kaksi jalkapallojoukkuetta olivat eri puolilla merkkien välisessä kilpailussa. ASV Herzogenaurach kannatti Adidasta ja 1 FC Herzogenaurach käytti aina Puman jalkapallokenkiä. Nykyään veljekset ovat haudattuna samalle hautuumaalle, mutta heidät on laitettu mahdollisimman kauas toisistaan, sillä he eivät valitettavasti koskaan päässeet sopuun. Puma jatkoi kasvuaan ja laajensi kengistä vaatteisiin.

Puma on sponsoroinut monia lahjakkaita urheilijoita ja golfaajia vuosien mittaan. Usain Bolt käytti Pumaa, kun hän juoksi ennätystuloksen New Yorkissa saaden lempinimen ”Lightning Bolt”. Serena Williams käytti mustaa Puman Cat Suitia voittaessaan US Open -tennismestaruuden vuonna 2002. Ja jos pidät golfista, niin voit käyttää samoja uusia Puman Golf-mallistoja kuin Lexi Thompson ja Rickie Fowler.

Vuonna 2007 Guccin omistava ranskalainen muoti- ja luksus konglomeraatti PPR osti Puman. PPR auttoi Pumaa saavuttamaan aseman maailman halutuimpana lifestyle urheilu-merkkinä. Lenkkareiden, urheiluvälineiden ja rannekellojen lisäksi Pumalla on myös laaja valikoima parfyymejä ja tuoksuja. Puma on julkaissut yli 30 tuoksua, joista ensimmäinen, nimeltään Flowing, julkaistiin vuonna 2003. Tuoksu on makea, raikas ja tyttömäinen, ja se sopii päivittäiseen käyttöön, Vuonna 2014 Puma julkaisi Yellow Brasil Editionin juuri ennen FIFA World Cupia. Tuoksu on urheilun, innostuksen ja adrenaliinin juhlistus, ja se on aurinkoisen keltaisessa pullossa. Tuoksussa on bergamottia, omenaa, magnoliaa ja setriä.

Puman parfyymivalikoiman yksi suosikeista on Puma Aqua Perfume. Tuoksu on raikas kirkastus päivääsi ja sen pullo on juomavesipullon muotoinen. Tuoksu aukeaa leikkisällä ja naisellisella vihreällä omenalla, limellä ja vihreällä sitruunalla, minkä jälkeen tulee vesihyasintin sointuinen sydäntuoksu. Patsulin ja santelipuun sointuinen pohjatuoksu varmistaa, että tuoksusi huomataan sekä päivisin että iltamenoissa. The Red and White Deodorant by Puma on urheilijoiden suosikki. Se pitää raikkauden yllä hillityillä italialaisen bergamotin, kuusaman. punaisen pionin ja setrin nuoteilla.
Näytä Lisää