Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Revlon Hajuvesi & Naisten tuoksut

Revlon on kosmetiikka-, kauneus ja tuoksualan kulmakivi. Revlonin tuotteet ovat korkealaatuisia ja innovatiivia sekä myös edullisia, mikä on varmistanut heidän asemansa yhtenä markkinoiden johtajista jo yhtiön alkuajoista 1930-luvulta lähtien.

Revlonin historia alkaa vuodesta 1932, jolloin Charles ja Josephon Revson halusivat luoda kynsilakan, joka sopisi yhteen tupakkaa polttavien Hollywood-näyttelijöiden tulipunaisiin huuliin. Revlonin kynsilakka tehtiin erilaisilla pigmenttiväriaineilla kuin muut kynsilakat siihen aikaan. Revlonin pigmenttiväriane teki siitä kattavamman ja antoi sille täyteläisemmän ja vahvan värin. Revlon antoi kynsilakoilleen eloisia nimiä kuten Fatal Apple ja Kissing Pink. Nimet kuvastivat aina väriä ja niissä oli uutuudenviehätystä asiakkaille. Revlonin kynsilakkai oli erittäin menestyksekäs ja vain 6 vuodessa Revlonista tuli miljoonien arvoinen yhtiö.

Revlon on ollut ensimmäinen monessa asiassa. Revlon oli ensimmäinen yhtiö, jonka mainoksessa oli housuja käyttävä nainen Charlie-parfyymin mainoskampanjassa. Revlon oli myös yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka vaihtoi eläinkokeista vaihtoehtoisiin testaustapoihin. Yhtiö käytti myös ensimmäisenä estrogeenin esiasteita kosmetiikkavoiteissaan. Revlon oli myös ensimmäinen yhtiö, joka julkaisi amerikkalaisen muotisuunnittelijan parfyymin, ja se oli Norman Norellin suunnittelema.

Vuonna 1973 julkaistiin Revlon Charlie -hajuvesi. Nykyään parfyymistä on kehitetetty kokonainen sarja, jossa on 20 eri tuoksua, jotka on suunnattu nuorille uranaisille. Revlon Charlie-parfyymiä markkinoitiin tehokkaasti, ja sen kukkaisen aldehydisestä tuoksusta tuli maailman parhaiten myyvä tuoksu vain kolme vuotta sen julkaisun jälkeen. Revlon Charliella on ollut paljon parfyymimainoksia, ja niissä on ollut mukana mm. Lauren Hutton ja Cindy Crwaford. Oprah Winfrey teki kokonaisen ohjelmaosuuden talk-show’hunsa Revlon Charlien parfyymimainosten vaikutuksista. Charlien mainokset inspiroivat Oprahia, ja hän arvosti mainoskampanjan tytötkin itsevarmoja ja hienostuneita tyttöjä.

Muita ikonisia revlon parfyymejä ovat mm. lämpimän mausteinen nimikkotuoksu Moon Drops (1970) ja Revlon Intimate (1955), joka on lumoava ja aistikas mausteinen vintagetuoksu menneiltä ajoilta.
Näytä Lisää