Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Rihanna Hajuvesi & Naisten tuoksut

Rihanna (oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty) syntyi vuonna 1988. Rihannan perheellä oli paljon ongelmia ja hän oli vanhin perheen kolmesta tyttärestä. Hän perusti tyttöbändin kahden ystävänsä kanssa, ja pian amerikkalainen musiikkituottaja spottasi hänet. Oli selvää, että Rihannalla oli erityisiä lahjoja, joten 16-vuotiaana hän päätti muuttaa USA:han tekemään uraa musiikin alalla.

Rihannan debyyttialbumi menestyi hyvin singeleillään ”S.O.S” ja ”Pon de Replay”. Ensialbumistaan lähtien hänen kappaleensa ovat olleet tasaisin väliajoin listojen kärjessä ympäri maailmaa. Rihannalla on monta listanykköshittiä kuten ”Umbrella”, ”Diamonds” jne. Hän on työskennellyt supertähtien kuten Beyoncén, Eminemin, Draken ja Jay Z:n kanssa. Hän on yksi kaikkien aikojen eniten myydyimmistä artisteista yli 200 miljoonalla myydyllä kappaleella. Hän on voittanut monia palkintoja kuten 8 Grammy Awards -palkintoa, 8 American Music Awards -palkintoa, 23 Billboard Music Awards -palintoa, 2 BRIT Awards -palkintoa ja lisää on varmasti tulossa. Hänen Instagram- ja Twitter-profiileillaan ovat myös maailman eniten vierailtujen profiilien joukossa.

Rihanna, tai RiRi, julkaisi ensimmäisen hajuvetensä vuonna 2010 nimellä Reb´l Fleur. Tuoksu edustaa sekä hänen hyvää että pahaa puoltaan. Tuoksu on uskalias, seksikäs ja erityinen. Siinä on tuoreiden kypsien hedelmien ja ylellisten kukkaistuoksujan sointuja sekä myskinen sekoitus vaniljaa, patsulia ja meripihkaa. Inspiraatio parfyymin pullon muotoon tuli Rihannan rakastamista stiletto-koroista. Saman muotoista pulloa käytettiin myös kolmessa muussa tuoksussa: Nude (2012), Rebelle (2012) sekä special edition 777 Nude Diamonds (2013).

Rihanna rakastaa hajuvesien kehittämistä, ja hän on sanonut tekevänsä tuoksunsa samalla tavalla kuin kappaleensakin: jokainen tuoksu kertoo oman tarinansa. Rihannan neljännellä tuoksulla, Rogue 2013, oli erilainen pullo kuin kolmella ensimmäisellä. Hän halusi pullon designin kertovan jotain hänestä ja hänen sen hetkisestä elämästään. ”Rogue on henkilökohtainen ja itsetietoisempi tuoksu. Tämä tuoksu on kuin minä itse.” Vuonna 2014 julkaistiin Rogue Love -hajuvesi, joka sai inspiraationsa rakastumisen tunteesta. Tuoksu on herkullinen sekoitus mandariinia, marjoja ja persikkaa sekä jasmiinin, kuusama, kookoksen ja orkidean nuotteja, jotka sekoittuvat täydellisesti voimakkaisiin kermaisten puiden, meripihkan, karamellin ja vaniljan nuotteihin.

Rihannan kuudes naisten tuoksu on nimeltään RiRi (2015). Se on raikas kukkaistuoksu. Rihannan mielestä tuoksu on leikkisä, hauska, erittäin feminiininen ja tyttömäinen sekä flirttaileva. Rihanna esiintyi tuoksun mainoskampanjassa viimeisen päälle meikattuna ja laittautuneena vaaleanpunaisten turkisten ympäröimänä.

Vuonna 2014 Rihanna oli mukana MAC Viva Glam -kampanjassa, joka tukee HIV:Stä ja AIDS:ista kärsiviä naisia, lapsia ja miehiä. Kampanjaa varten Rihanna julkaisi oman RiRi Woo Viva Glam -huulipunan, jonka myyntivoitot lahjoitettiin sairaudesta kärsivien hyväksi. Rihanna on ollu myös MAC Cosmeticsin brändiedustaja ja hän on myös suunnitellut vaatemallistoja River Islandille, Giorgioe Armanille ja Pumalle.
Näytä Lisää