Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Roberto Cavalli Hajuvesi & Naisten tuoksut

Roberto Cavalli on mahtipontinen italialainen muotisuunnittelija. Hänen designinsa edustavat luksusta, glamouria ja vaurasta elämäntapaa parhaimmillaan. Vaatteiden villit eläinkuosit, boheemi tyyli olivat perusteena Cavallin brändin nimittämiseen nro. 1 naisten muotimerkiksi Luxury Brand Status Indexissä vuonna 2010.

Cavallin vaatteita näkyy lähes jokaisessa punaisen maton tapahtumassa. Hänen asunsa ovat uskaliaita ja upeita. Niissä on kiinnostava sekoitus erilaisia kankaita. Vuonna 2007 Roberto julkaisi ensimmäisen huippumuotikokoelmansa H&M:lle nimellä ”Wearing Cavalli”. Se myytiin loppuun vain muutaman tunnin sisällä. Cavalli ei tee vain mekkoja. Hänen kokoelmissaan on myös miesten pukuja, aurinkolaseja, kenkiä, saappaita, lasten vaatteita, laukkuja, rannekelloja parfyymejä ja jopa vodka nimeltään Roberto Cavalli Vodka.

Cavalli on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen brändien ja ihmisten kanssa. Vuonna 2007 hän suunnitteli asuja Christina Aguileralle ja Jennifer Lopezille sekä asut Spice Girlsin paluukiertueelle. Vuonna 2005 Playboy-lehti pyysi häntä suunnittelemaan kuuluisan pupuasun uudestaan. Cavalli suunnitteli myös rajoitetun erän Diet Coke (Coca Cola Light) -pulloja vuonna 2008. Vuonna 2015 italialainen alkoholiyhtiö Disaronno palkkasi hänet suunnittelemaan kolmannen Disaronnon rajoitetun erän erikoispullon vuonna 2015.

Vuonna 2008 Roberto aikoi myydä imperiuminsa, mutta kukaan ei halunnut ostaa hänen yhtiötään. Joten hän piti sen itsellään ja laajensi sen toimintaa entisestään. Hän suunnittelee nykyään myös koteja. Hänellä on jopa yökerho, joka on juuri sellainen kuin voisi kuvitella villejä, seksistisiä ja eroottisia asuja suunnittelevan miehen yökerhon olevan.

Roberto Cavallin designit ovat usein uskaliaita, seksikkäitä ja leikkisiä. Hänen tuoksunsa seuraavat samaa linjaa. Hän on julkaissut yli 30 parfyymiä vuodesta 2002 alkaen.

Roberto Cavallin ensimmäinen tuoksu, Roberto Cavalli for Women, oli suosittu heti julkaisunsa jälkeen. Sen paketissa on käärmemäinen eläinprintti, joka on Cavallin brändin symboli. Parfyymi on hienostunut, hienovarainen ja ihastuttava. Siinä on meripihkan, santelipuun ja patsulin sävyjä.

Paradiso Roberto Cavalli (2015) on koristeltu kauniilla kristallikorkilla ja kultaisella käärmeellä pullon kaulassa. Tuoksu itse on hurmaava sekoitus kukkaisia ja puisia sävyjä. Serpent (2005) on Roberto Cavallin symbolinen tuoksu. Se on erittäin naisellinen, aistikas ja suorastaan vaarallinen tuoksu, jossa on kuplivia mangon ja sitruksen sävyjä sekä kauniita pippurisia kukkaistuoksuja.

Roberto julkaisi kesätuoksun, Roberto Cavalli Exotican vuonna 2014. Tuoksu on kuin matka eksoottiseen matkakohteeseen. Siinä on sekoitus mangoa, frangipani-kukkia ja kermaista santelipuuta. Suihkauta hieman tätä hajuvettä, sulje silmäsi ja tunnet olevasi valkealla rannalla aaltojen lyödessä hiljaa paljaisiin jalkoihisi. Cavallin parfyymit sopivat hyvin mieleltään nuorekkaalle naiselle, joka rakastaa kaikkea tyylikästä.
Näytä Lisää