Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Salvatore Ferragamo Hajuvesi & Naisten tuoksut

Salvatore Ferragamo oli Italialainen suunnittelija, joka toimi 30- ja 40-luvuilla. Salvatoren kuoltua vuonna 1960 Ferragamon suku otti yhtiön hallintaansa, ja he ovat johtaneet yhtiötä siitä asti. Brändi tunnetaan luksuskengistään, asusteistaan ja tuoksuistaan. Ferragamo syntyi Napolissa, mutta muutti Yhdysvaltoihin veljiensä kanssa jo nuorena. Monet italialaiset matkustivat länteen 1900-luvun alkupuolella paremman elämän toivossa. Salvatore oli pitänyt kenkien kanssa puuhastelemisesta ja nuoresta asti, ja hänen veljensä löysi hänelle työpaikan kenkätehtaalla Massachusettsissa. Salvatore onnistui tekemään kengillä kokonaisen omaisuuden, kun hän avasi kaupan Hollywoodiin. Sana Ferragamon kenkien erinomaisesta laadusta levisi Hollywoodissa ja pian hän valmisti kenkiä sen ajan suurimmille kuuluisuuksille.

Oltuaan Amerikassa yli vuosikymmenen ajan Ferragamo päätti muuttaa takaisin Italiaan, ja hän avasi luksuskaupan Firenzeen. Kaupassa kävi monia sen ajan kuuluisuuksia. Asiakkaita olivat mm. Marilyn Monroe Judy Garland ja Eva Peron. Liiketoiminnan kasvaessa kenkien laatu pysyi kuitenkin samana, sillä Ferragamo piti huolta, että jokainen kenkäpari tehtiin huolellisesti käsityönä.

Ferragamo keksi myös monta täysin uutta kenkätyyppiä ja -tekniikkaa. Hän keksi esimerkiksi häkkimäisen korkokengän, joka on yhä nykyään suosikki punaisella matolla. Kun Ferragamo kuoli vuonna 1960, yhtiö jatkoi toimintaansa hänen vaimon ja lastensa johdolla. Salvatore Ferragamo kasvoi pikkuhiljaa suureksi kansainväliseksi yhtiöksi, mutta se on yhä nykyäänkin perheen omistama. Salvatoren tytär Fiamma jatkoi yhtiön kekseliään ilmapiirin ylläpitämistä ja kehitti myös omia innovatiivisia keksintöjään.

Ensimmäinen Salvatore Ferragamon tuoksu oli nimeltään Pour Femme (1998). Se on hienostuneen kukkainen tuoksu, jossa on puun, ruohon ja tuoreen hedelmän sävyjä. Toinen suosittu Salvatore Ferragamon naisten tuoksu on Incanto For Women (2003), joka on saanut inspiraationsa Ferragamon rakkaudesta kauneutta kohtaan. Sinä on persikkaa, luumua punaista liljaa ja ambrettea, ja se on pehmeän elegantti sekä feminiininen parfyymi. Incanto For Womenista on julkaistu monta eri versiota, kuten Incanto Shine (2007), Incanto Heaven (2007) ja Incanto Bloom (2014). Emozione (2015) on raikas puuterinen ja kukkainen tuoksu jossa on iiriksen, pionin ja heliotroopin sävyjä, jotka antavat sille klassisen naisellista tyyliä, jota Ferragamon parfyymit edustavat.
Näytä Lisää