Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Sarah Jessica Parker Hajuvesi & Naisten tuoksut

Sarah Jessica Parker esiintyi ensimmäisen kerran Broadwaylla jo 11-vuotiaana näytelmässä The Innocent. Päästyään näyttelijäksi Annie-musikaalin kolme vuotta myöhemmin, hänen perheensä päätti muuttaa Cincinnatiin kehittämään hänen näyttelijäntaitojaan. Sarah jätti Ohion Nelsonvillen lapsuudenkotinsa taakseen ja lähti avoimin mielin uuteen seikkailuun. 70-luvun lopulla Sarah ja hänen seitsemän sisartaan kiersivät ympäri Amerikkaa The Sound of Music -musikaalin kanssa, jossa heillä kaikilla oli rooli. Sarah Jessica Parkerin ensimmäiset roolit olivat elokuvissa Footloose ja Firstborn, jotka julkaistiin vuonna 1984. Footloose oli luultavasti viimeinen kerta, kun näimme Sarahin hänen luonnollisesti ruskeissa hiuksissaan. Vuonna 1997 Sarah meni naimisiin Matthew Broderickin kanssa. Hänellä oli häissä päällään musta häämekko, mutta jälkeenpäin hän katui sen pitämistä. Hänen ensimmäinen poikansa James Wilkie syntyi täysin luonnollisesti, mutta hän sai myös kaksoset Marion Loretta Elwellin ja Tabitha Hodgen sijaisäidin synnyttämänä. Näiden kahden lapsen syntymän jälkeen perhe muutti New Yorkiin vuonna 2009. He viettävät myös paljon aikaa toisessa kodissaan Kilcarissa, Irlannissa, jossa Matthew vietti aikoinaan kesiään.

Sarah Jessica Parkerin omaisuus kasvaa jatkuvasti, ja hänen 80 miljoonan omaisuutensa on ollut suuren vaivan takana. Hänen roolinsa tv-sarjassa Sinkkuelämää (Sex and the City 1998-2004) on tuonut hänelle eniten huomiota ja tietysti myös rahaa. Ja hauska juttu on, että Sarah melkein kieltäytyi Carrie Bradshawin roolista Sinkkuelämää-sarjassa, sillä hän ei halunnut esiintyä tv-sarjoissa. Sarah on myös ainoa neljästä Sinkkuelämää tähdestä, joka ei ole esiintynyt alasti missään kohtauksessa, sillä hänen sopimuksensa ehdot eivät salli sitä. Kun sarja loppui vuonna 2004, siitä julkaistiin vielä kaksi menestyksekästä elokuvaa, Sex and the City - Sinkkuelämää (2008) ja Sex and the City – Sinkkuelämää 2 (2010). Sen lisäksi, että Sarah on näyttelijä, hän omistaa myös oman vaateyrityksensä nimeltään ”SJP”. Yritys keskittyy chic-tyylisten tavaroiden ja kenkien tekemiseen.

Ensimmäinen Sarah Jessica Parker -parfyymi, Lovely (2005), on hänen parfyymeistään tunnetuin. Se on raikas ja puhdas tuoksu, joka sopii kaiken tyyppisille naisille. Siitä on julkaistu viisi eri versiota, joista suosituimmat ovat Lovely Liquid Satin (2006) ja Lovely 10th Anniversary Edition (2015). Toinen kulttitason suosikki on Covet -kokoelma, jossa on hemmotteleva tuoksucocktail kuusamansävyisellä sydäntuoksulla, joka lepää meripihkaisella pohjalla. Covet Pure Bloom (2008) on myös suosittu tuoksu. Se on kukkainen tuoksu, jossa on kookosveden ja iiriksen juuren sävyjä.
Näytä Lisää