Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Serge Lutens Hajuvesi & Naisten tuoksut

Serge Lutens on ikoninen suunnittelija ja ohjaaja, jolla on ollut menestyksekäs ura monen maailman huippubrändin parissa. Hän perusti oman yhtiönsä vuosituhannen vaihteessa. Serge oli kiinnostunut valokuvaamisesta ja kauneudesta jo nuorena. 20-vuotiaana hän muutti Pariisiin, jossa hän meni töihin Vogue-lehdelle. Hänestä tuli pian tunnettu ympäri kaupunkia hänen innovatiivisista ja tyylikkäistä meikeistään ja koruistaan. Serge ei halunnut tyytyä vain yhteen työpaikkaan, joten hän jatkoi valokuvausta ja elokuvien tekoa. Hänen impressionistisia valokuviaan esiteltiin monessa paikassa, kuten esimerkiksi Guggenheimin museossa New Yorkissa.

Ollessaan töissä Shiseidolla Serge sai mahdollisuuden suunnitella ensimmäisen tuoksunsa. Toisin kuin moni suunnittelija, Serge Lutens on aktiivisesti mukana parfyymiensä kehittämisessä. Hänen ensimmäinen tuoksunsa oli Nombre Noir (1982), ja sen jälkeen hän kehitti vielä monta lisää.

Kaikki Serge Lutensin tuoksut sopivat molemmille sukupuolille. Vuodesta 2000 lähtien kaikki Serge Lutensin hajuvedet on myyty samanlaisissa eleganteissa mutta erittäin yksinkertaisissa neliskulmaisissa pulloissa, joissa on vain yksinkertainen nimikyltti, jossa on parfyymi nimi. Eri parfyymit erottuvat toisistaan vain pienellä nimikyltillä ja sisällä olevan nesteen värillä.

Perustettuaan oman merkkinsä 2000-luvulla, Lutens alkoi julkaista jatkuvalla syötöllä toinen toistaan unohtumattomampia tuoksuja. Serge suosii laadukkaita ainesosia. Hän lähestyy tuoksun nuotteja omalla progressiivisella tavallaan luoden jokaisesta hajuvedestä kokonaisen tuoksujen tarinan. Hyvä esimerkki Lutensin tarinankerrontatyylistä on itämainen Ambre Sultan (2000), joka maalailee tuoksuillaan hienon kohtauksen beduiinien teltasta keskellä aavikkoa palavan suitsukkeen, mausteiden sekä syvän ja tumman pihkan nuoteilla. Toinen hyvä esimerkki on Muscs Koublai Khan (1998), joka on kuvaus pelätystä mongolivalloittajasta Koublai Khanista. Tuoksussa on paljon eläinmyskiä ja sivettiä. Tuoksu on täynnä eläimellisen pedon voimaa, ja sitä ei todellakaan kannata laittaa päälle töihin! Makeampi tuoksu Lutensin valikoimissa on Bas de Soie (2010), joka tarkoittaa suomeksi ”silkkialushousuja”. Tuoksussa on puuterimaista iiristä ja pehmeää hyasinttia.
Näytä Lisää