Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Sergio Tacchini Hajuvesi & Naisten tuoksut

Sergio Tacchini syntyi Italiassa vuonna 1938. Hän on entinen ammattitennispelaaja. Urheilu-uransa jälkeen Sergio päätti aloittaa itsensä mukaan nimetyn urheiluvaatebrändin vuonna 1966. Hänen tavoitteensa oli luoda värikkäämpiä tennisvaatteita, sillä useimmat tennisvaatteet olivat tuolloin täysin valkoisia.

Brändin nimi oli Sandy´s S.p.A. ja se keskittyi aluksi vain naisten tennisvaatteiden suunniteluun. Valikoimaa laajennettiin pian muihin urheilulajeihin kuten golfiin ja purjehdukseen. Brändillä oli sponsorisopimuksia maaliman parhaiden tennispelaajien kuten Pete Samprasin ja John McEnroen kanssa, mikä siivitti merkin tärkeään asemaan urheilumuodin maailmassa. Merkki on sponsoroinut myös muita huippu-urheilijoita, kuten purjehtija Karine Fauconnieria ja englantilaista kriketinpelaaja Ian Belliä.

Sergio Tacchinin ensimmäinen naisten hajuvesi, Donna, julkaistiin vuonna 1988. Se on kukkainen tuoksu, jossa on vesililjan, kielon ja hedelmien nuotteja. Yksi merkin tunnetuimmista tuoksuista on BE.ST (2008). Se on valloittava kukkaistuoksu, jonka kirkkaat nuotit sopivat useimmille naisille.
Näytä Lisää