Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Shiseido Hajuvesi & Naisten tuoksut

Shiseido astui parfyymien maailmaan julkaistessaan White Rose Natural –tuoksun vuonna 1954. S on puhdas ja kukkainen tuoksu, kuten sen nimikin kuvailee. Tuoksun historia on hieman epäselvä. Tiedetään vain, että siitä alkoi Shiseidon parfyymiosaston menestys. On vaikea valita yhtä suosikkia, sillä Shiseido on kehittänyt yli 50 tuoksua. Heidän kokoelmiensa yksi tuntematon jalokivi on Angelique, joka julkaistiin vuonan 1991. Sen saa kauniin tuoksu koostuu greipin, heliotroopin, benzoinin ja santeli puun itämaisista ja kukkaisista sävyistä.

Zen (1964) on monien rakastama klassikko. Se oli aluksi mustassa kukkaisin koristellussa pullossa, mutta se julkaistiin uudestaan kokonaan valkoisessa pullossa vuonna 1999. Se on yhä alkuperäisen reseptinsä mukainen. Siinä on meheviä kukkaissävyjä, jotka lepäävät puisella pohjatuoksulla. Zen julkaistiin taas uudestaan vuonna 2007, tällä kertaa kultaisessa pullossa. Tuoksua muutettiin kirpeämmäksi, ja siinä greippiä sekä bergamottia.

Menestyksekäs Ever Bloom –tuoksu (2015) on hyvä esimerkki Shisheidon uudemmasta tuoksusta. Se on ehtinyt jo saada paljon suosiota ympäri maailmaa. Se on makea ja kukkainen tuoksu, joka on tuotos idän ja lännen välisistä vaikutteista, niin kuin itse yhtiökin. Sen tuoksukerroksissa on lootuskukkaa, bulgarialaista ruusua, tunisialaista appelsiinin kukkaa ja hinoki-puuta. Myöhemmin julkaistiin myös sen seuraajat Ever bloom Eau de Toilette (2016) sekä Ever Bloom Extrait Absolu (2016).
Näytä Lisää