Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Star Wars Hajuvesi & Naisten tuoksut

George Lucas sai idean Star Wars -elokuvaan 1970-luvulla. Hän ei tiennyt vielä silloin, kuinka paljon hänen elämänsä ja Sci-Fi:n maailma muuttuisi Star Wars: IV A New Hope (1977) -elokuvan julkaisun myötä. Star Wars -sarja on yksi 1900-luvun isoimmista popkulttuuri-ilmiöitä. Suosio on jatkunut jopa 2000-luvulle asti!

Elokuva keräsi yhteensä 3.4 miljardin euron tulot ensimmäisillä 6:lla elokuvallaan. Ei siis ole ihme, että Star Wars -oheistuotteita on saatavilla kaiken muotoisina ja mallisina. Star Wars -tuoksukokoelma on monien tavaroiden tapaan kohdistettu pääosin nuoremmille sukupolville, jotka ovat omaksuneet Voiman. Pullojen designit eivät ole mitenkään hillittyjä: parfyymipullot ovat esimerkiksi Darth Vaderin, Storm Trooperin ja monien muiden elokuvasarjan hahmojen muotoisia. Tuoksut on tehty yleensä sekä pojille että tytöille ja miehille että naisille.

Star Wars on jaettu kolmeen trilogiaan. Ensimmäisessä trilogiassa olivat elokuva IV-VI, ja ne julkaistiin 70- ja 80-luvuilla. Esijatko-osan ensimmäinen osa, Episodi 1, julkaistiin vuonna 1999. Sen jälkeen julkaistiin Episodi 2 vuonna 2002 ja Episodi III vuonna 2005. Vaikka Esijatko-osan elokuvat eivät saaneet kriitikoilta yhtä paljon arvostusta kuin aikaisemmat elokuvat, itse elokuvat menestyivät hyvin- Vuonna 2014 Walt Disney Company osti Lucasfilmin alle 3.4 miljardilla eurolla. Pian sen jälkeen ilmoitettiin, että Star Wars saisi vielä yhden trilogian. Uuden trilogian ensimmäinen osa oli The Force Awakens (2015). Muita Star Warsin brändin alla tehtyjä mediajulkaisuja ovat olleet mm. animaatiosarja The Clone Wars (2008) ja Anthology Series, josta Disney ilmoitti hiljattain Anthology Seriesin tarkoitus on kertoa trilogian hahmojen taustatarinoita. Anthology seriesin ensimmäisessä elokuvassa, Rogue One (2016), seurataan kapinallisryhmää, ja toinen elokuva keskittyy alkuperäisissä elokuvissa Harrison Fordin esittämän nuoren Han Solon seikkailuihin.

John Williamsin säveltämää Star Warsin teemamusiikkia voi pitää jopa kaikkien aikojen tunnetuimpana elokuvamusiikkikappaleena. Mutta elokuvasarjasata on tullut valtavirtaan muutakin kuin musiikkia. Star Warsilla on paljon uskollisia faneja eri maissa. Ja Walt Disneyn ostettua Lucas Filmsin, saamme nauttia sci-fi saagan kulttuurisesta voimasta vielä monien vuosien ajan.
Näytä Lisää