Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Stella McCartney Hajuvesi & Naisten tuoksut

Stella McCartney on valokuvaajaäitinsä Lindan ja Beatlesin Paul McCartneyn tytär. Hänellä oli erittäin tavallinen lapsuus, kun ottaa huomion keitä hänen vanhempansa ovat. Käytyään paikallista koulua brittiläisellä maaseudulla, hän valmistui vuonna 1995 St. Martinsin koulusta. Hän alkoi kehittämään uraa muotimaailmassa ja sai ensimmäisen merkittävän työpaikkansa Chloella vuonna 1997. Stellasta tuli luova johtaja, ja työssä hän oppi alasta paljon. Lopetettuaan työnsä Chloella hän lähti tavoittelemaan lapsuuden unelmaansa omasta nimeään kantavasta yrityksestä. Hän julkaisi ensimmäisen naisten kokoelmansa Ranskassa vuonna 2001. Hän tapasi aviomiehensä Alasdhair Willisin liikeaamiaisella, ja he menivät naimisiin vuonna 2003. Alasdhair ei ole koskaan jättänyt yhtäkään Stellan muotinäytöstä. Heillä on keskenään neljä lasta, ja he haluavat kasvattaa heidät maaseudulla McCartneyden tapaan.

Stella McCartneyn tuotteet ovat nykyään tärkeä osa monta vaatekaappia. Hän on luonut muotia kuten korkokenkiä, käsilaukkuja, vaatteita ja paljon muuta. Hän pitää aina huolen, että hänen luomuksensa näyttävät hyvältä tavallisen ihmisen päällä eivätkä pelkästään catwalkilla. Hänet kasvatettiin kasvissyöjäksi, joten hänen designeissaan ei ole nahkaa tai turkista. Vuonna 2012 hän sain Brittiläisen imperiumin ritarikunnan palkinnon ja vuonna 2013 hän voitti H&M Conscious -palkinnon. Stella on tehnyt töitä alan tärkeiden vaikuttajien kanssa ja luonut kokonaisia kokoelmia brändien kuten Adidas ja H&M kanssa. Hän oli myös suunnittelemassa vuoden 2016 brittien olympia-asut.

Stellan tuotteita myydään yli 20 kaupassa Lontoossa, Pariisissa ja New Yorkissa. Hänen tuotteitaan myydään myös yli 200 tavaratalossa. Stella julkaisi ensimmäisen tuoksunsa nimeltään Stella vuonna 2003. Nykyään hänellä on jopa 25 eri parfyymiä. Suosikkejamme ovat mm. alkuperäinen ruusuinen Stella, ja sen muunneltu versio, joka julkaistiin vuonna 2014. Uudemman version tunnistaa sen kultaisesta korkista. L.I.L.Y. (2012) on myskinen ja siinä on maanläheistä aromikkuutta. Se aukeaa vahvalla tryffelin tuoksulla, joka laskeutuu kielon sävyiselle sydäntuoksulle, joka lepää tammen sammalen sointuisella pohjalla.
Näytä Lisää