Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Swarovski Hajuvesi & Naisten tuoksut

Swarovski on itävaltalainen luksustuotemerkki, joka valmistaa koruja, koristeita ja parfyymejä. Yhtiön perusti Daniel Swarovski vuonna 1892. Saatuaan lasintekijän oppisopimuksensa loppuun hän perusti pienen kaupan, jossa hän alkoi luoda hienoja kristalliesineitä itse kehittämällään lasinleikkauslaitteella.. Swarovskin lasi oli silloin täysin omassa luokassaan, ja on yhä nykyäänkin.

Swarovski käyttää yhä samoja alkuperäisiä Daniel Swarovskin kehittämiä tekniikoita. Kun lasi on kovettunut, siitä voi tehdä tuhansia erilaisia esineitä. Swarovskin logo on joutsen, ja logo on ollut sama vuodesta 1988 asti.

Entä ovatko Swarovskin kristallit timanttien vertaisia? Eivät aivan. Swarovski on täysin ihmisen tekemä tuote, ja timantit ovat jalokiviä. Mutta voi olla vaikeaa nähdä eroa näiden kahden välillä, sillä Swarovskin kristallien leikkaajat ovat erittäin tasokkaita alansa ammattilaisia. Swarovskin kristalleilla on sama (valon) taitekerroin kuin oikeilla timanteilla, ja heidän teknologiansa mahdollistaa kristallien muovaamisen minkä tahansa muotoisiksi. Vain mielikuvitus on Swarovskin kristallien rajana. Sen takia esimerkiksi Chanel, Louboutin, Louis Vuitton, Ray-Ban ja monet muut ovat käyttäneet Swarovskin kristalleja designeissaan ja muotinäytöksissä. Vuonna 2014 Mercedes-Benz peitti SL600-mallinsa yli 200,000 Swarovskin kristallilla. Saatavilla on Swarovskin kännykkäsuojia, kyniä, korvakoruja, riipuksia, sormuksia ja ehkä jopa Rihannan vuonna 2014 käyttämän asun kaltaisia mekkoja.

Merkki tunnetaan myös kristallilasiveistoksistaan ja miniatyyrihahmoistaan: Kokoelmia on monia, ja niistä löytyy kaikkea kukista Disney-hahmoihin.

Vuonna 2011 Swarovski julkaisi ensimmäisen parfyyminsä nimeltään Aura. Inspiraatio tuoksuun tuli tavasta, jolla Swarovskin kristallit heijastavat valoa. Tuoksu on pehmeän feminiininen ja siinä on myös ripaus myskiä ja sitruksista raikkautta. Sen sylinterin muotoisen pullon päällä on kaunis asymmetrisesti leikattu kristalli. Itse tuoksu on ikkunallisessa metallisessa pullossa. Swarovskin tunnuslause on ”there are gems, there are crytals, and then there is Swarovski.” Asiaa ei voisi paremmin sanoa!
Näytä Lisää