Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Valentino Hajuvesi & Naisten tuoksut

Valentino S.p.A.:n perusti italialainen Valentino Garavani vuonna 1960. Siitä on kasvanut yksi nykyajan menestyksekkäimmistä luksusmerkeistä. Kun Valentino meni eläkkeelle vuonna 2008, brändin luoviksi johtajiksi tulivat designerit Maria Grazia Chiuri ja Pierpaolo Piccioli. Uudet johtajat onnistuivat yhdistämään muotitalon pitkän historian moderniin designiin ja loivat Valentinon menestyksekkäimmän kokoelman koskaan. Tässä kuuluisassa Rock Stud -kokoelmassa on kenkiä ja vaatteita, joissa on neliskulmaisia nastoja, jotka saivat inspiraationsa antiikin Rooman kuvioiduista ovista. Vaatteet herättivät huomiota catwalkilla, ja etenkin mallistojen kengät ovat olleet menestyksekkäitä. Varsinkin viime vuosina Valentino on kehittänyt itselleen erinomaisen maineen innovatiivisten ja käytännöllisten kenkien luojana, olkoon kyseessä sitten saappaat, sandaalit tai espardillot.

Valentino on tunnettu aina Haute Couture -mallistoistaan, joissa on kauniita ja monimutkaisia mittatilauksena valmistettuja mekkoja. Ne valmistetaan käsityönä heidän Rooman atelieerissaan, jossa on noin 60 työntekijää. Yhden mekon hinta on noin 57.000 euroa. Niitä riittää vain rikkaille ja kuuluisille, ja niitä voi nähdä usein tapahtumien punaisella matolla. Valentino Haute Couture -vaatetarjonnassa on myös häämekkoja ja hääkenkiä. Yhtiön kuuluisimpia asiakkaita ovat mm. Anne Hathaway, Ruotsin prinsessa Madeleine, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor ja Jackie Onassis.

Vaatteiden, kenkien ja asusteiden lisäksi Valentinolla on myös tuoksuja miehille ja naisille. Aluksi parfyymit julkaistiin yhteistyössä Procter & Gamblen kanssa, mutta vuodesta 2010 asti ne on tehty yhteistyössä Puigin kanssa. Brändin ensimmäinen tuoksu oli kukkainen nimikkotuoksu Valentino for women (1978). Seuraava hajuvesi julkaistiin vasta 90-luvulla. Vuonna 1998 julkaistiin valtavan suosittu Very Valentino for women (1998), joka on kukkaisen vihertävä tuoksu, jossa on vahvoja Magnolian, orvokin ja myskin sävyjä. Valentinon suosituimpia tuoksuja 2000-luvulla ovat kukkainen Rock’n’Rose sekä itämaisen kukkainen Valentina, jotka julkaistiin Valentina -kokoelmassa vuonna 2011. Toinen suosittu tuoksu tässä kokoelmassa kukkaisen hedelmäinen Valentina Pink vuodelta 2014. Se aukeaa mansikan, mustaherukan ja myskin sävyillä, jonka jälkeen kukkainen ruusun ja pionin sävyinen sydäntuoksu valtaa sydämesi. Pohjatuoksuna on meripihkaa, kašmirvillaa ja praliinia. Kolmas tuoksu kokoelmassa on Valentina Poudre (2016), joka uhkuu itsevarmuutta puuterisella sävyllään, kukkaisella sydäntuoksullaan ja vaniljaisella sekä santelipuisella pohjatuoksullaan.
Näytä Lisää