Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Van Cleef & Arpels Hajuvesi & Naisten tuoksut

Van Cleef & Arpels on tunnettu Ranskalainen korutalo, joka tunnetaan myös erinomaisista parfyymeistaan. Vaatemerkin takana on aito rakkaustarina. Kaikki alkoi, kun hollantilainen Alfred Van Cleef tapasi Estelle Arpelsin matkustaessaan Ranskassa. Pian paljastui, että Estellen isä oli timanttikauppias, ja että Van Cleefin suvussa harjoitettiin timantinhiontaa. Oli selvää, että he olivat kuin luodut toisilleen. Pariskunta meni pian naimisiin vuonna 1895, ja vuosi sen jälkeen heidän perheensä alkoivat tehdä liiketoimintaa yhdessä. Arpels kuoli valitettavasti vuonna 1906, ja Alfred avasi samana vuonna ensimmäisen Van Cleef & Arpels -kaupan hänen muistolleen.

Perheet jatkoivat yhteistyötä, ja pian heidän luomuksistaan puhuttiin ympäri Pariisia. He erikoistuivat räätälöityjen korujen tekemiseen rikkaille ja kuuluisille, ja monet 1900-luvun kuuluisat pariskunnat käyttivät heidän korujaan. Windsorin kreivi osti Van Cleef & Arpelsilta kauniin safiirisen ja timanttisen rannekorun, jonka hän antoi Wallis Simpsonille heidän hääpäivänään. Heidän liittonsa oli tunnetusti skandaali, joka repi Britannian kuninkaallisen perheen riekaleiksi ja pakotti Kreivin luopumaan arvonimestään. Muita tunnettuja asiakkaita olivat mm. Jackie Onassis, Grace Kelly ja Elizabeth Taylor.

Van Cleef & Arpels alkoi julkaista parfyymeja vasta 70-luvulla. Heidän ensimmäinen tuoksuna oli osuvasti nimetty First for Women (1976). Se on syvä ja monimutkainen feminiininen sekoitus kukkien ja hedelmien sävyjä. Se on ollut erittäin suosittu, ja siitä on julkaistu monta versiota kuten First Edition Blanche (2013). Vuonna 1993 julkaistu nimikkotuoksu Van Cleef on itämainen parfyymi kukkaisilla sävyillä. Feerie (2008) on valloittava tuoksu, jossa on myös valloittavan kaunis hienolla keijukaisella koristeltu pullo. Feerie koostuu vahvoista orvokin ja mustaherukan soinnuista, ja siinä on sekoitus vihertäviä sävyjä sekä ruusua puisella vetiverin sointuisella pohjatuoksulla.

Alkuperäinen Van Cleef & Arpels on jo mennen talven lumia, ja merkki on nykyään suurempi kuin koskaan. Uusia kauppoja on avattu Amerikassa ja Lähi-Idässä. VC & A:n ihania korujaan ja fantastisia parfyymejään tullaan myymään varmasti vielä vuosikausien ajan.
Näytä Lisää