Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Vera Wang Hajuvesi & Naisten tuoksut

Vera Wang on amerikkalainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan modernin ja ”sivistyneen” häämekon pinoeerinä ja vallankumouksellisista häämekoistaan 80-luvulla. Häntä pidetään yhä parhaana häämekkojen suunnittelijana, sekä tyylikkyyden että hinnan suhteen (mallistojen hinnat ovat usein 500 – 1100 euron välillä).

Ennen kuin Verasta tuli muotisuunnittelija hän oli ammatiltaan taitoluistelija. Mutta kun hän ei päässyt olympialaisiin, hän päätti kokeilla uraa muodin maailmassa. Hänestä tuli Voguen Nuorin toimittaja jo 23-vuoden iässä, mutta hän jätti työn vuonna 1985 ja liittyi Ralph Laurenille suunnittelujohtajaksi. Tehtyään töitä kaksi vuotta Ralph Laurenilla, hän aloitti oman yhtiönsä ja avasi designerpisteen design-salongin New Yorkin Carlyle Salon Hotelliin. Hän suunnitteli häämekkoja monille kuuluisuuksille kuten Kim Kardashianille, Alicia Keysille, Jennifer Garnerille, Victoria Beckhamille ja Katu Hudsonille. Hänen häämekkojansa on ollut myös monissa Hollywood-elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Vera Wangin suosituimpia alabrändejä ovat silmä- ja aurinkolasit, kengät ja tuoksut. Hänen ensimmäinen naisten tuoksunsa julkaistiin vuonna 2002, ja sen miesten vastine kaksi vuotta myöhemmin. Vera Wangin eniten myyty tuoksu on Princess, joka julkaistiin vuonna 2006. Siinä on kukkaisen makea tuoksu ja hieman vaaleanpunaisen guava-hedelmän hapanta sävyä. Kaikissa Vera Wangin tuoksuissa on kukkainen ja hedelmäinen sävy, mutta jokaisessa on myös oma erityinen sointunsa. Glam Princess -tuoksussa on persikkainen ja appelsiininen pohjatuoksu, jota makeuttavat vaahtokarkin ja ambrette-siementen sävyt. Ja esimerkiksi Lovestruck Floral Rush -hajuvedessä on valkoisen freesian ja vaaleanpunaisen passionkukan sävyinen sydäntuoksu, jonka vastapainona on samppanjainen ja vaalean pippurin sointuinen latvatuoksu.
Näytä Lisää