Kerää Pisteitä Jokaisesta Tilauksesta
100% Aitoja Tuotteita

Versace Hajuvesi & Naisten tuoksut

Gianni Versace perusti Versacen muotitalon vuonna 1978. Versace tuottaa miesten ja naisten vaatteita sekä meikkejä, kodinsisustusta ja tuoksuja. Giannin kuoleman jälkeen vuonna 1997 yhtiötä alkoi johtaa hänen siskonsa Donatella Versace, joka on sekä varapuheenjohtaja että pääsuunnittelija. Hänen tyttärensä Allegra peri 50% osakkeista Giannin kuoltua.

Monet kuuluisuudet käyttävät Versacia. Esimerkiksi Elizabeth Hurleyn musta Versacen mekko ja Jennifer Lopezin vihreä viidakkomekko saivat paljon huomiota mediassa seksikkyydellään. Lisäksi Versace loi supermallin idean 90 luvulla palkkaamalla kaikki kuuluisimmat muotimallit talven 1991/1992 syys-talvi muotinäytökseensä. Yhtiöllä on myös kiinteistöjä: ylellinen viiden tähden hotelli, Palazzo Versace Australiassa, ja toinen hotelli aiotaan rakentaa Dubaihin.

Versacella on paljon erilaisia tuoksuja. Ensimmäinen parfyymi oli Gianni Versace for Women (1981). Toinen sukunimen mukaan nimetty parfyymi on Versace Woman, joka aukeaa romanttisella frangipanikukan, villiruusun ja bergamotin tuoksuilla, ja lepää myskisellä ja meripihkaisella pohjatuoksulla. Yellow Diamond (2011) on makea ja hapan naisten tuoksu, jossa on sitruunan päärynäsorbetin sävyjä yhdistettynä appelsiinin kukkaan ja vesililjaan. Versace julkaisi kasuaalin Red Jeans -hajuveden vuonna 1994. Tuoksu intensiivisen kukkainen ja se on makeutettu ripauksella vaniljaa. Gianni Versace sai aina inspiraationsa siskostaan Donatellasta. Hän julkaisi siskolleen omistetun tuoksun nimeltä ”Blonde”. Donatella teki tuoksusta myös oman versionsa nimeltään Versus, ja se on nykyään bestseller. Versus on kukkainen tuoksu, johon on sekoitettu hienovaraisesti meripihkaa ja myskiä.
Näytä Lisää